Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Γλέζος – Στεφανόπουλος – Καμμένος: Μαζί στη θεατρική παράσταση με τον Π. Χαϊκάλη

Φωτογραφίες Πέτρος Χόντος
Φωτογραφίες Πέτρος Χόντος

Συνάντηση πολιτικών προσώπων στο θέατρο…

Στο θέατρο συναντήθηκαν χθες το βράδυ ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωστής Στεφανόπουλος με τον Μανώλη Γλέζο και τον Πάνο Καμμένο. Οι τρεις πολιτικοί βρέθηκαν στο Κηποθέατρο του Παπάγου για να δουν τη θεατρική παράσταση του Πέτρου Ζούλια “Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθάνει”.
 
Συνοδευόμενος από την σύζυγό του Έλενα Τζούλη, ο Πρόεδρος του Κινήματος Ανεξάρτητοι Έλληνες Πάνος Καμμένος έκατσε στις πρώτες θέσεις μαζί με τον κ. Στεφανόπουλου και κ. Γλέζο για να παρακολουθήσουν την ερμηνεία του Παύλου Χαϊκάλη στη σκηνή.

 
Η συγκεκριμένη θεατρική παράσταση είναι ένα σπονδυλωτό έργο που παρουσιάζει, με μετεπιθεωρησιακό τρόπο την ιστορία της νεότερης Ελλάδας από την ίδρυση του ελληνικού κράτους ως τις μέρες μας, μέσα σε δύο ώρες.

 
Στο έργο πρωταγωνιστούν οι κομπάρσοι ηθοποιοί που παίζουν τον ελληνικό λαό. Έτσι, κατά τη διάρκεια του έργου, ποτέ δε βλέπουμε τους αληθινούς πρωταγωνιστές της ιστορίας. Αντίθετα, παρακολουθούμε όλους αυτούς τους καθημερινούς ανθρώπους που πίστεψαν, πολέμησαν, διχάστηκαν, ταυτίστηκαν, έζησαν και πέθαναν για τους μεγάλους Έλληνες αρχηγούς, τα οράματα και την πολύπαθη πατρίδα. Με τον σκηνοθέτη να στέλνει το δικό του μήνυμα για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στη χώρα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φ. Σκορδά: Βραδινή έξοδος στο θέατρο! Φωτογραφίες

 

Π. Ζήνα: Βραδινή έξοδος στο θέατρο! Δες φωτογραφίες

 

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε