Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Νικόλ Κοτόβος: Η πλούσια επιχειρηματίας που έκλεψε την καρδιά του Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Νικόλ Κοτόβος: Η πλούσια επιχειρηματίας που έκλεψε την καρδιά του Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Η σχέση τους μετράει λίγους μόνο μήνες αλλά έχει γίνει ήδη γνωστή. Ακόμα πιο γνωστή όμως είναι η αγαπημένη του παρουσιαστή και ειδικά στον χώρο των επιχειρήσεων.

Η Νικόλ Κοτόβος είναι το πρόσωπο που έχει αλλάξει τη ζωή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς ότι είναι ερωτευμένος. Πλέον δεν το κρύβει κιόλας! Μάλιστα, εκείνος περνά σχεδόν καθημερινά αρκετές ώρες στο μαγαζί της. Εκεί, τους συνάντησε πριν από λίγο καιρό ο φωτογραφικός φακός του TLIFE. Ο Γρηγόρης όταν δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις απολαμβάνει τα γλυκά αλλά και την γλυκειά συντροφιά της αγαπημένης του!

Η Νικόλ και ο Γρηγόρης έχουν γίνει από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια των τελευταίων ημερών. Αρχικά η ίδια είχε σοκαριστεί από όλη αυτή τη δημοσιότητα γιατί δεν ήξερε πόσο δημοφιλής είναι ο Γρηγόρης. Ο ίδιος είχε δηλώσει πως είναι ερωτευμένος αλλά δεν είχε αποκαλύψει το όνομά της. Ωστόσο, τους “κάρφωσαν” οι ολοένα και συχνότερες κοινές εμφανίσεις. Το ζευγάρι επιλεγει ήσυχα μέρη με καλούς φίλους και το TLIFE τους συνάντησε σε μία τέτοια έξοδο σε γνωστό εστιατόριο στο Χαλάνδρι.

Διάβασε πεισσότερα για τη ζωή της γυναίκας που έχει κλέψει την καρδιά του Γρηγόρη και δεν φωτογραφίες και video

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε