Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Νομικού – Μπόσνιακ και άλλοι celebrities στην Athens Xclusive! Δες φωτογραφίες

Το TLIFE βρέθηκε στην τρίτη μέρα της εβδομάδας μόδας για τους Έλληνες σχεδιαστές και σου εξασφάλισε πλούσιο φωτογραφικό υλικό…

Με την παρουσίαση της νέας collection πέντε Ελλήνων σχεδιαστών έκλεισε η 10η Athens Χclusive Designers Week και πολλοί ήταν οι επώνυμοι που βρέθηκαν στο event, αλλά και στην πασαρέλα. Το TLIFE ήταν εκεί για να σου μεταφέρει το κλίμα.

 

Η τρίτη και τελευταία μέρα έκλεισε με τα fashion shows των: Οurania Kay, Stephan Carras, Celebrity Skins, Rita Attala και Celia D. Οι διάσημοι σχεδιαστές παρουσίασαν τις φετινές collection τους για την Άνοιξη και το καλοκαίρι του 2012 και απέσπασαν το θερμό χειροκροτήμα του κοινού.

 

Η Δούκισα Νομικού και Υβόννη Μπόσνιακ ήταν από τις πρώτες που ξεχώρησαν στην επίδειξη του Stephan Carras, ενώ ακολούθησαν ο Παναγιώτη Μπουγιούρη, η Άντα Λιβιτσάνου και η Τζένη Μπότση για τους Celebrity Skins.

 

Το “παρών” ‘εδωσαν πολλοί άνθρωποι της μόδας και του καλλιτεχνικού χώρου. Ανάμεσά τους ήταν η Μαρία Μπεκατώρου, η Δέσποινα Ολυμπίου, ο Μέμος Μπεγνής, η Εβελίνα Παπαντωνίου, ο Μιχάλης Ζαμπίδης, η Calliope.

 

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε