Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Ντ. Κουβελογιάννη: Η συγκινητική εξομολόγηση στο TLIFE για το θάνατο της αγαπημένης της φίλης!

Ντ. Κουβελογιάννη: Η συγκινητική  εξομολόγηση στο TLIFE για το θάνατο της αγαπημένης της φίλης!

Δεν μπορώ να περιγράψω τι ήταν για μένα η Βίκη… εξομολογείται στο TLIFE η γνωστή παρουσιάστρια

Είναι δύσκολο να ζητάς από κάποιον που ξέρεις χρόνια να σου μιλήσει για την χειρότερη στιγμή της ζωής του… Όμως η Ντέσσυ ήθελε να το μοιραστει κι ας ήταν δύσκολο…  Και ο χαμός της επί 27 χρόνια φίλης της Βίκυς, ήταν από τα πιο δύσκολα. Ίσως το δυσκολότερο που έχει περάσει μέχρι τώρα στη ζωή της.

Η παρουσιάστρια Ντέσσυ Κουβελογιάννη, έζησε εδώ  και ένα χρόνο ένα εφιάλτη, που έφθασε στο αποκορύφωμα του, στις 30 Αυγούστου που έφυγε για πάντα η “μπουμπού” της, η αγαπημένη της φίλη Βίκυ. Η Βίκυ Τσαλδάρη έφυγε στα 42 της χρόνια χτυπημένη από καρκίνο στο πάγκρεας και άφησε πίσω της το κοριτσάκι της,  τον σύζυγό της και πολλά αγαπημένα πρόσωπα. 

Η Ντέσσυ έζησε εδώ και ένα χρόνο την προσπάθεια της αγαπημένης της φίλης να νικήσει την ασθένειά της, και είναι συντετριμμένη που τελικά δεν τα κατάφερε…

“Η Βίκυ δεν ήταν φίλη μου, ήταν κάτι παραπάνω από αδελφή μου. Δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια τι ήταν για μένα η Βίκυ. 27χρόνια ήμασταν μαζί κάθε μέρα! Ο θάνατός της ήταν ότι χειρότερο έχω ζήσει μέχρι σήμερα στη ζωή μου! Είναι η μεγαλύτερή μου απώλεια”, εκμυστηρεύεται η γνωστή παρουσιάστρια στο TLIFE. 

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε