Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Ντ. Παπαδημητρίου στο TLIFE για το Dancing, το θέατρο και την καθημερινότητα με τα παιδιά της!

Ντ. Παπαδημητρίου στο TLIFE για το Dancing, το θέατρο και την καθημερινότητα με τα παιδιά της!

Τα έχει όλα! Στοργική μανούλα, άψογη επαγγελματιάς μα πάνω απ’ όλα μία εντυπωσιακή γυναίκα…

Είναι μια γυναίκα που τα έχει όλα! Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι μία εντυπωσιακή παρουσία, επιτυχημένη στη δουλειά της και πάνω απ’ όλα μία ευτυχισμένη και στοργική μητέρα. Πώς τα καταφέρνει όλα αυτά; Με πολλή – πολλή προσπάθεια, όπως αποκαλύπτει η ίδια στο TLIFE.

Η όμορφη ηθοποιός επιλέγει να μην μιλάει πολύ για τα προσωπικά της παρόλα αυτά το κοινό την ξέρει καλά μέσα από την δουλειά της και μέσα από την αξιοπρεπή παρουσία της στο χώρο με την οποία καταφέρνει εύκολα να σε κερδίσει.

Εμάς, εδώ στο TLIFE, μας κέρδισε ακόμα με περισσότερο με όλα όσα μας είπε. Φυσικά, μιλήσαμε για το Dancing όπου την απολαμβάνουμε σε εξαιρετικές επιδόσεις εδώ και τρεις εβδομάδες, για την συνεργασία της με τον Κωστα Καζάκο στο θέατρο Τζένη Καρέζη αλλά και την καθημερινότητά της με τους δυο γιους της, Φίλιππο και Διονύση.

Πείτε μας δυο λόγια για την παράσταση που παίζετε και τον ρόλο σας.

Είμαστε στο θέατρο Τζένη Καρέζη σε μία πολιτική κωμωδία του Μπρεχτ που λέγεται “Ο αφέντης Πούντιλα και ο δούλος του ο Μάτι”. Είναι μία εξαιρετικά επίκαιρη κωμωδία, αν και έχει γραφτεί πριν από πολλά χρόνια, γιατί πραγματεύεται την διαφορά μεταξύ πλουσίων και φτωχών και το πόσο μεγάλη απόσταση υπάρχει ανάμεσα στους δύο.

Τα μέσα ασχολούνται ούτως ή άλλως πολύ μαζί σας. Ειδικά στο παρελθόν. Εσάς η στάσης σας σε αυτό είναι γενικά να μην ασχολείστε; Τα διαβάζετε, σας ενοχλούν, τα αφήνετε πίσω;

Κάποια τα διαβάζω αν πέσουν στην αντίληψή μου, κάποια μπορεί να μην τα βλέπω να μην τα παρακολουθώ. Γενικότερα σε οτιδήποτε έχει να κάνει με την προσωπική μου ζωή δεν θέλω να σχολιάζω γιατί η προσωπική μου ζωή είναι ένα κομμάτι το οποίο δεν με ενδιαφέρει να το βγάλω προς τα έξω και να το εκθέτω με έναν τρόπο. Μέχρι ένα σημείο φυσικά γιατί αντιλαμβάνομαι ότι κάποια πράγματα ο κόσμος θα τα βλέπει και θα τα ξέρει. Από εκεί και πέρα όμως το να κάθομαι εγώ και να μιλάω για την προσωπική μου ζωή, να διαψεύδω, να επιβεβαιώνω, να εξηγώ το θεωρώ και λίγο παράλογο

Μάθε όλα όσα αποκάλυψε για το Dancing και τη σχέση με τα παιδιά της και δες φωτογραφίες στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε