Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Αντώνης Βλοντάκης συναντά την Ραλλία Χρηστίδου στο “Just the two of us”!

Όταν ο πολίστας συνάντησε την τραγουδίστρια…

Το “Just the two of us” ξεκίνησε ενεργά την περασμένη Κυριακή και τα ζευγάρια έβαλαν τα δυνατά τους για να εντυπωσιάσουν το κοινό. Ανάμεσά τους ξεχώρισε ο Ολυμπιονίκης πολίστας Αντώνης Βλοντάκης που τραγουδά με την Ραλλία Χρηστίδου.

 
Μπορεί το συγκεκριμένο ζευγάρι να μην αποτέλεσε εξ’ αρχής το φαβορί του παιχνιδιού, η παρουσία τους, όμως, άφησε καλές εντυπώσεις και τις δύο φορές στο κοινό. Η κριτική επιτροπή τους βαθμολόγησε κάπως αυστηρά, αλλά εκείνοι χαμογελαστοί και ευδιάθετοι ετοιμάζονται για την ερχόμενη Κυριακή. Μάλιστα υπήρχε και μία κόντρα του Αντώνη Βλοντάκη με την κριτή Αθηναΐδα, που επιμένει να στέκεται στην εξωτερική εμφάνισή του και όχι στις αθλητικές του επιτυχίες.

 
Ποιο είναι όμως το δημοφιλές ζευγάρι που ήρθε να αφήσει το σημάδι του στο κυριακάτικο show;
Ο Αντώνης Βλοντάκης είναι ένας γνωστός πολίστας που ξεκίνησε την καριέρα του στο χώρο του υγρού στίβου από το Ναυτικό Όμιλο Χανιών. Λίγο αργότερα πέρασε από την Ομάδα του Ολυμπιακού, μπήκε στην Εθνική Ομάδα και αγωνίστηκε με τον Πανιώνιο, για να επιστρέψει δυναμικά στην οικογένεια των Ερυθρόλευκων. Βρίσκεται από τα 9 του χρόνια στις πισίνες και έχει αποκτήσει πολλές διακρίσεις στο χώρο του πόλο. Είναι 200 φορές διεθνής με την Εθνική Ελλάδας, πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Αθλητών Υδατοσφαίρισης και αξιωματικός Λιμενικού Σώματος.


 

Ο διάσημος αθλητής γεννήθηκε στο New Jersey των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και κατάγεται από τα Χανιά. Είναι παντρεμένος εδώ και 7 χρόνια με το γνωστό φωτομοντέλο Κορινα Στεργιαδου κι έχει αποκτήσει μαζί της τρία παιδιά. Ο Αντώνης αγαπά τα ρεμπέτικα τραγούδια και το πρώτο μουσικό ερέθισμα ήρθε από τον αδελφό του που παίζει μπουζούκι. Όσο για τον ίδιο, ποτέ δεν είχε βγει να τραγουδήσει σε σκηνή, εκτός από κάποια φορά που είχε τραγουδήσει στο πλατό μιας εκπομπής. Παρόλα αυτά, αφήνεται στα έμπειρα χέρια της Ραλλιάς, που θαυμάζει πολύ και της ζητά να τον καθοδηγήσει για να βελτιώσει τις φωνητικές του επιδόσεις.


 

Από την άλλη πλευρά, η Ραλλία Χρηστίδου που γνωρίσαμε μέσα από το μουσικό talent show Fame Story, έχει το ρόλο της δασκάλας στο “Just the two of us”. H Ραλλία γεννήθηκε από γονείς Μικρασιατικής καταγωγής και από μικρό παιδάκι μεγάλωσε σε μουσικό περιβάλλον, αφού ο παππούς της ασχολιόταν στο παρελθόν με τη μουσική. Στα δύο της μόλις χρόνια γρατζουνούσε την κιθάρα, ενώ με την πρώτη ευκαιρία τραγουδούσε, όποιο μουσικό κομμάτι έπεφτε στην αντίληψή της. Σε ηλικία 7 ετών ξεκίνησε κλασική κιθάρα στο Εθνικό Ωδείο και δυο χρόνια αργότερα γράφει “Το Τραγούδι του Καλοκαιριού” και παίρνει μέρος στο διαγωνισμό που διοργανώνει η εκπομπή Μπράβο της Ρούλας Κορομηλά. Με πανελλαδική ψηφοφορία παίρνει το πρώτο βραβείο σύνθεσης, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον γιο της αξιόλογης τραγουδίστριας Νάντιας Καραγιάννη, αλλά και στην τρίτη τον Πάνο Κιάμο.


 

Έκανε ένα σημαντικό πέρασμα από το Fame Story και το χειμώνα 2004-2005 ξεκινάει την επαγγελματική της live καριέρα δίπλα στο Γιάννη Κότσιρα, το Μανώλη Φάμελλο και τη Μελίνα Ασλανίδου στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα. Ενώ, την ίδια περίοδο, κυκλοφορεί την πρώτη δισκογραφική δουλειά της, με τον τίτλο “Με το βλέμμα της καρδιάς”.

 
Το καλοκαίρι του 2007 “άνοιξε” τη συναυλία της Shakira στο Ολυμπιακό Στάδιο και ακολούθησαν εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές και συναυλίες καθώς και η 4η προσωπική της δουλειά με τίτλο “Έτοιμη”. Έχει κάνει πολλές αξιόλογες συνεργασίες και είναι μια από τις πιο καλές φωνές του ελληνικού τραγουδιού.
 
Το ζευγάρι διαγωνίστηκε την πρώτη Κυριακή με το “Πριν μας δει κανείς” του Μύρωνα Στρατή και την δεύτερη με το “Λόγια φιλικά”.  Δες την πρώτη τους εμφάνιση:

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε