Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Ο Copperfield παρενόχλησε σεξουαλικά θαυμάστρια του!

Μια γυναίκα από την πολιτεία της Washington, έκανε αγωγή στον David Copperfield για σεξουαλική παρενόχληση κι έπειτα απέσυρε τις κατηγορίες.

Η 23χρονη Lacey Carroll γνώρισε τον μάγο σε ένα show που έκανε στο Kennewick της Washington τον Ιανουάριο του 2007, όταν την τράβηξε πάνω στην σκηνή από το κοινό. Οταν η Carroll τον επισκέφτηκε στο νησί του στις Μπαχάμες εκείνο το καλοκαίρι, την παρενόχλησε σεξουαλικά και την απείλησε ότι θα την σκοτώσει, αφήνοντας της ψυχολογικά τράυματα. Τότε εκείνη έκανε αγωγή εναντίον του διάσημου μάγου, για σεξουαλική παρενόχληση και το θέμα είχε πάρει τον δρόμο της διακιοσύνης.

 
Ο David Copperfield έχει βάλει περιορίστικά μέτρα κατά της Carroll και την υπέβαλε σε εξονυχιστικό έλεγχο και συνεχή παρακολούθηση, ενώ η οικογένεια της, οι φίλοι της και συνάδελφοι της ήταν πολιορκημένοι από κλήσεις για να παραβρεθούν ως μάρτυρες στο δικαστήριο αλλά και για να καταθέσουν όσα γνώριζαν για την υπόθεση.

Η Lacey Carroll

 
Στενός συνεργάτης του μάγου είπε: ”Η ιστορία Carroll δεν ήταν τίποτα παραπάνω από μια αξιολύπητη προσπάθεια, ώστε να αποσπάσει χρήματα από τον κύριο Copperfield με κακόβουλους και ψευδείς ισχυρισμούς”

Απ’ ότι φαίνεται όμως ο David έκανε τα μαγικά του και η Carroll απέσυρε την αγωγή γιατί όπως δήλωσε η ίδια, όλη αυτή η ιστορία είχε ταλαιπωρήσει πάρα πολύ τους δικούς της ανθρώπους.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε