Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο David Beckham στο Πειραματικό Σχολείο Αθηνών! Όλο το παρασκήνιο της επίσκεψης

Ο David Beckham στο Πειραματικό Σχολείο Αθηνών! Όλο το παρασκήνιο της επίσκεψης

Σε μια συμβολική κίνηση μετάδοσης του Ολυμπιακού Ιδεώδους και του αθλητικού πνεύματος στα παιδιά επισκέφθηκε σήμερα το Πειραματικό Σχολείο Αθηνών.

Ο David Beckham βρίσκεται στην Αθήνα από χθες, λόγω της παράδοσης της Φλόγας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Σε μια συμβολική κίνηση μετάδοσης του Ολυμπιακού Ιδεώδους και του αθλητικού πνεύματος στα παιδιά, ο επισκέφθηκε σήμερα μαζί με τον Sebastian Newbold Coe το Πειραματικό Σχολείο Αθηνών και μίλησε στα παιδιά.

Ο άσος του αγγλικού ποδοσφαίρου και ο πρώην αθλητής του στίβου έγιναν δεκτοί με ενθουσιασμό από τους μαθητές, οι οποίοι τους πρόσφεραν κλαδιά ελιάς, φωτογραφήθηκαν και συνομίλησαν μαζί τους.

Το TLIFE επικοινώνησε με την διευθύντρια του σχολείου Βασιλική Λυκούδη και μας περιέγραψε το κλίμα που επικράτησε το πρωί στο σχολείο. Ο Coe έφτασε στο σχολείο λίγο πριν τις 11 ενώ ο Beckham έφτασε γύρω στις 12. “Το βρετανικό συμβούλιο επέλεξε το σχολείο μας για την εκδήλωση κι εμείς φυσικά δεχθήκαμε με μεγάλη χαρά. Αρχικά, δεν γνωρίζαμε ότι θα παρευρεθεί και ο David Beckham”, εξηγεί η κα Λυκούδη.

Δες φωτογραφίες και μάθε όλο το παρασκήνιο της επίσκεψης, μόνο στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε