Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ο δικηγόρος της παίχτριας reality που είχε σχέση με τον κακοποιό μιλάει στο TLIFE!

Πρών παίκτρια reality 32 ετών κατηγορείται για συναυτουργία σε απόπειρα ληστείας αφού διατηρούσε σχέση με κακοποιο. O δικηγόρος της μίλησε στο TLIFE “Ήταν πιόνι του, από την καψούρα της”.

Πρώην παίκτρια reality και συγκεκριμένα του “Wipe Out”, 32 ετών κατηγορείται για συναυτουργία σε απόπειρα ληστείας αφού διατηρούσε σχέση με κακοποιό. O δικηγόρος της Δημήτριος Κατωπόδης, μίλησε στο TLIFE:

“Σε ένα μήνα περίπου θα γίνει το δικαστήριο, στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων. Ήδη οι άλλοι δύο είναι προφυλακισμένοι, νομίζω μόλις σκάσει το δικαστήριο τότε θα έχει ενδιαφέρον. Είχε σχέση αρκετό καιρό με τον κακοποιό. Είχε γίνει πιόνι του, από τον έρωτα και την καψούρα της. Αγνοούσε πλήρως ότι παίζει με τη φωτιά. Γι’ αυτό πείσαμε και τον ανακριτή και είναι έξω με όρους. Τώρα δεν επιτρέπειται να τον δει, μου λέει ότι δεν μιλάνε αλλά κρατάω τις επιφυλάξεις μου.”

Ο δικηγόρος της παίχτρια μας είχε ξαναμιλήσει τον Απρίλιο, αφού την κοπέλα τη συνέλλαβαν τη Μεγάλη Παρασκευή. Συγκεκριμένα μας είχε πει:

“Η παίχτρια δεν είναι από reality οπως έχει διαρρεύσει αλλά από το παιχνίδι Wipe Out του Αnt1. Όλα ξεκίνησαν όταν εκείνη είχε δώσει ραντεβού σε κάποιο καφέ με τον σύντροφό της, ο οποίος είχε καταδικαστεί παλιότερα σε 20ετή φυλάκιση για ληστεία και φόνο.

Για κακιά της τύχη έκανε το τετράγωνο της περιοχής επειδή πίστευε πως ήταν κάπου τριγύρω αλλά εκείνος βρισκόταν μαζί με ακόμη έναν συνεργό του σε κατάστημα της τράπεζας Milennium και έκανε την “δουλειά” του. Επειδή την παίχτρια με τα αρχικά Ν.Κ την βρήκαν τριγύρω, την συνέλαβαν με την υπόνοια ότι κρατούσε τσίλιες.

Οι λεπτομέρειες της σχέσης και της σύλληψης

Η 32χρονη παίκτρια του “Wipe Out”, κατηγορείται για συναυτουργία σε απόπειρα ληστείας. Τα είχε με 56χρονο πρώην φίλο και συνεργάτη γνωστού κακοποιού.

Συγκεκριμένα κατηγορείται ότι με τον σύντροφό της πήγαν να ληστέψουν τράπεζα. Αυτός είναι φυλακή ενώ η ίδια υποστηρίζει πως δεν γνώριζε τίποτα.
 
Γνωρίστηκαν καλοκαίρι και ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα. Αυτός 56 ετών. Η 32χρονη δεν γνώριζε τίποτα για το παρελθόν του. Η πρώην παίκτρια δεν λέει τίποτα στην οικογένειά της για τη σχέση της παρά μόνο σε δύο έμπιστες φίλες της.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε