Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο δημοσιογράφος που έβγαλε τις φωτογραφίες της Μενεγάκη!

Ο Βασίλης Γραμμένος είναι ο δημοσιογράφος που τράβηξε τις φωτογραφίες κι εξηγεί όλο το παρασκήνιο των λήψεων.

Η βασίλισσα της πρωινής ζώνης βρέθηκε την περασμένη Τετάρτη το απόγευμα,  στη Νέα Μάκρη με τον  40χρονο επιχειρηματία. Ο καιρός δεν ήταν τόσο καλός για μπάνιο, όπως η ίδια είπε την επόμενη μέρα στην εκπομπή της, οπότε αποφάσισαν να πάνε για ουζάκια. Στην παρέα τους ήταν έναν φίλο της Ελένης, ο Γιάννης.

Η παρέα καθόταν στα έξω τραπέζια ενός πολυσύχναστου εστιατορίου, χωρίς να δείχνει ότι αποφεύγει τα αδιάκρητα βλέμματα. Ο δημοσιογράφος που τράβηξε τις φωτογραφίες, περιγράφει στην εκπομπή Πρωινή Μελέτη, μία πολύ ζεστή ατμόσφαιρα ανάμεσα στην Ελένη και τον Ματέο όπου δεν έλειψαν τα χάδια και τα βλέμματα όλο νόημα.

Όταν ο φίλος της παρουσιάστριας έφυγε για λίγο από το τραπέζι, η ίδια έγινε ιδιαίτερα διαχυτική σύμφωνα με το Βάσίλη Γραμμένο. Ο φωτογράφος παρίστανε τον κηπουρό για ναμπορέσει να τραβάει την μία ώρα που βρέθηκαν εκεί. Η Ελένη όμως που ξέρει από αυτά, δεν άργησε να υποψιαστεί την παρουσία του κι έσκυβε το κεφάλι προσπαθώντας να κρυφτεί.

Αφού ο φωτογράφος επέστρεψε στο αυτοκίνητό του για να μην δώσει στόχο, η Ελένη Μενεγάκη μπήκε γρήγορα μέσα στο εστιατόριο. Από εκεί έφυγαν και οι τρεις της παρέας με το τζιπ του Παντζόπουλου, μόλις διαπίστωσαν ότι είχαν αποχωρήσει ο φωτογράφος με τον δημοσιογράφο. 

Ο επιχειρηματίας άργησε να καταλάβει την ύπαρξη του φωτορεπόρτερ, όταν το έκανε έτρεξε να κρυφτεί στον κήπο γειτονικού σπιτιού. Μάλιστα, έστειλαν τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου να ξεκαθαρίσει το τοπίο, αφού κατευθύνθηκε στον αυτοκίνητο του δημοσιογράφου για να ρωτήσει γιατί τραβάνε φωτογραφίες. Μόλις του είπε ο Βασίλης Γραμμένοςότι περιμένουν την κυρία Μενεγάκη, ο ιδιοκτήτης οδηγήθηκε στο τζιπ του Ματέο κι αφού τους ενημέρωσε έφυγαν.

 

 

 

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε