Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Ο ‘Ελληνας “μάγος” των κοσμημάτων που λατρεύουν οι σταρ!

Ο Έλληνας σχεδιαστής κοσμημάτων που έχει κατακτήσει και τους πιο απαιτητικούς celebrities του Χόλιγουντ!

Έλληνας φαίνεται πως είναι ο αγαπημένος σχεδιαστής κοσμημάτων των διασήμων, που έχει κατακτήσει τους σταρ του Χόλιγουντ, αλλά και άλλα ηχηρά ονόματα παγκοσμίως. Ο λόγος για τον νεαρό σχεδιαστή κοσμημάτων Γιώργο Πονηρό που έχει κοσμηματοπωλείο στη Σαντορίνη, από το οποίο έχουν παρελάσει όλοι οι επώνυμοι της showbiz.

 
Ο Γιώργος Πονηρός είναι ένας ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος σχεδιαστής κοσμημάτων με πτυχίο γεμολογίας από το Ινστιτούτο Γεμολογίας της Αμερικής. Σχεδιάζει μοναδικές συλλογές σε λευκό, κίτρινο και ροζ χρυσό με διαμάντια, πολύτιμους λίθους και μαργαριτάρια. Το όνομά του είναι γνωστό σε Ευρώπη, Αμερική και Ασία και μερικοί από τους πιο διάσημους πελάτες του είναι η Catherine Zeta Jones, η Barbara Bush, ο σκηνοθέτης του “Αρμαγεδδών” και των “Πειρατών της Καραϊβικής” Jerry Bruckheimer και ο γνωστός σχεδιαστής Dolce.

Το μπαλκόνι του κοσμηματοπωλείου του στα Φηρά της Σαντορίνης, με θέα την καλντέρα, αποτελεί γι’ αυτόν ένα από τα σημεία έμπνευσής του. “Τα περισσότερα σχέδια μου έχουν γίνει εδώ, σε αυτό το μπαλκόνι. Τα χρώματα των πολίτιμων λίθων που χρησιμοποιώ μοιάζουν με αυτά του ήλιου, της θάλασσας, του ουρανού και της Καλντέρας”, αναφέρει σε συνέντευξή του στην “Espresso”.
 

Η τελευταία δημιουργία του λέγεται “το λουλούδι του ηφαιστείου” και είναι ένα δαχτυλίδι που έχει σχεδιάσει για να χαρίσει στην Angelina Jolie. “Μόλις πληροφορήθηκα ότι αγόρασε σπίτι στο νησί, σκέφτηκα πως αυτό θα της ταίριαζε απόλυτα”, σημειώνει χαρακτηριστικά. Το σχέδιο του συγκεκριμένου κοσμήματος, μάλιστα, εντυπωσίασε και τον διάσημο σχεδιαστή Dolce, από τους Dolce & Gabbana, ο οποίος είχε βρεθεί πριν από λίγες μέρες στο νησί και είχε ζητήσει στον γνωστό κοσμηματοπώλη να του ετοιμάσει ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με το ίδιο θέμα.
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε