Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο έρωτας περνάει απ’το στομάχι βάσει ζωδίου!

Έχεις ακούσει ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι και δεν το πιστεύεις; Κι όμως δεν είναι καθόλου ψέμα! Δείτε σήμερα τα έξι πρώτα ζώδια
Θέλεις να τον καλέσεις σπίτι σου για φαγητό και δεν ξέρεις ποιο είναι εκείνο το φαγητό που θα τον κάνει να σε ερωτευτεί παράφορά ή μήπως θέλεις να του κάνεις μια σούπερ έκπληξη που θα ανανεώσει την πολύχρονη σχέση σας και δεν ξέρεις πώς θα κινηθείς; Μαγείρεψε του το φαγητό που θα τον κάνει να λιώσει αρκεί να ξέρεις το ζώδιο του. Διάβασε παρακάτω και στην κουζίνα ολοταχώς!
 
Κριός: αν ανήκει στο ζώδιο του Κριού, τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι του αρέσει το νόστιμο και πικάντικο φαγητό. Οι πιο ξινές γεύσεις είναι εκείνες που θα απογειώσουν τον ουρανίσκο του.
 
Η συνταγή που θα τον κάνει να λιώσει:γλυκόξινο χοιρινό και σαν συνοδευτικό το γιαούρτι είναι ένα κυρίως πιάτο που θα τον αποτελειώσει. Το επιδόρπιο οφείλει να είναι lemon pie που θα τον κάνει τρελό για εσένα!
 
Ταύρος: ο βασιλιάς της απόλαυσης θέλει υψηλή κουζίνα για να ικανοποιήσει την ανάγκη του για φαγητό! Εντυπωσίασε τον με τις μαγειρικές του ικανότητες απλά πρόσεξε να μην το παρακάνεις με τα λιπαρά, γιατί λόγω της αδυναμίας του στο φαγητό δεν αποκλείεται να βαρυστομαχιάζει πιο εύκολα.
 
Η συνταγή που θα τον κάνει να λιώσει: η σαλάτα μυρωδικών για αρχή θα του ανοίξει την όρεξη ενώ γλυκιά ομελέτα με σταφίδες ή τα φρέσκα ζυμαρικά με πάστα ελιάς θα ικανοποιήσουν τα υψηλά γαστρονομικά του γούστα ενώ το γλυκό Trifle με τσουρέκι, αμύγδαλα και κρέμα πορτοκαλιού θα απογειώσει όλες του τις αισθήσεις και θα πέσει λιπόθυμος από ευχαρίστηση στην αγκαλιά σου!
 
Δίδυμοι: ο Δίδυμος που έχει κοντά σου ένα είναι σίγουρο, δεν πολυενδιαφέρεται για του φαγητό, τρώει σχεδόν τα πάντα με την ίδια ευχαρίστηση αν και πολλές φορές έχει θεματάκι με το στομάχι του αφού είναι λιγάκι ευαίσθητο.
 
Η συνταγή που θα τον κάνει να λιώσει: για αρχή η καππαροσαλάτα είναι μια πολύ καλή επιλογή για να εκτιμήσει τις μαγειρικές σου ικανότητες ενώ για το κυρίως γεύμα η καλύτερη επιλογή είναι το φιλικό προς το ευαίσθητο στομάχι του ρύζι με κάστανο, σταφίδες και αμύγδαλο που θα απογειώσει τον ουρανίσκο του! Το μέλι είναι γνωστό για τις καταπραϋντικές του ιδιότητες και η μελόπιτα είναι από τις καλύτερες λύσεις για επιδόρπιο που θα στείλει τον Δίδυμο σε πελάγη απολαυστικής ευτυχίας!
 
Καρκίνος: τα ευαίσθητα εκ φύσεως Καρκινάκια έχουν και σχετικά ευαίσθητο στομάχι γι’ αυτό το μενού που θα φτιάξεις στον αγαπημένο σου πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεγμένο και να φανερώνει όλη σου την αγάπη για εκείνον.
 
Η συνταγή που θα τον κάνει να λιώσει: οι πένες με ξηρούς καρπούς είναι μια πολύ καλή λύση που θα ξετρελάνει τον ουρανίσκο του ή μπέργκερ με πλευρώτους μπορεί να τον στείλει στα ουράνια! Οι λουκουμάδες με μυζήθρα και μέλι είναι “απαλοί” και δε θα βαρύνουν το στομαχάκι του ενώ θα στάζει μέλι!
 
Λέων: από τα πιο δυναμικά ζώδια του ζωδιακού, ο Λέων που έχεις δίπλα σου ξέρει να απολαμβάνει το καλό φαγητό και αν δεν το μαγειρεύει ο ίδιος να ξέρει από πριν ότι έχει θέσει πολύ ψηλά τον πήχη για να είσαι προετοιμασμένη!
 
Η συνταγή που θα τον κάνει να λιώσει: για αρχή δεν έχεις παρά αν προσφέρεις στον Λέοντα που σε περιμένει πώς και πώς να βγεις από την κουζίνα το κουνέλι με κόκκινο κρασί και ξύδι θα ενισχύσει τη δύναμη του αλλά και τη γεύση του ενώ για επιδόρπιο μια τέλεια καρυδόπιτα θα τον γλυκάνει όσο δε φαντάζεσαι!
 
Παρθένος: ο απαιτητικός Παρθένος το μόνο σίγουρο είναι ότι ξέρει τι να επιλέξει και στο φαγητό του, και πώς να ικανοποιήσει τον ουρανίσκο του. Το πιο πιθανό είναι να σου έχει ήδη πει τι θα προτιμούσε και ίσως πει να το φτιάξεις έτσι ώστε όλα να είναι τέλεια για τη μεγάλη σιέστα!
 
Η συνταγή που θα τον κάνει να λιώσει: πολύχρωμη σαλάτα με αρωματική σος για αρχή και τρίγωνα λαχανικών με χαλούμι για ορεκτικό και η όρεξη του έχει ανοίξει για τα καλά! Για επιδόρπιο ο Παρθένος θα λατρέψει μια τούρτα σοκολάτας ή ένα γλυκό που θα καταλάβει ότι είναι γλυκό! Και φυσικά θα σε ερωτευτεί με την πρώτη …δαγκωματιά!
 
 
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε