Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο φωτογράφος των Star αποκαλύπτει στο TLIFE τις ιδιοτροπίες τους και backstage ιστορίες!

O Θωμάς Χρυσοχοΐδης, χαρακτηρίζεται άνετα ο δημοσιογράφος των celebrities αφού έχει συνεργαστεί σχεδόν με όλους!

O Θωμάς Χρυσοχοΐδης, χαρακτηρίζεται άνετα ο δημοσιογράφος των celebrities αφού έχει συνεργαστεί σχεδόν με όλους! Παρουσιαστές , ηθοποιοί, τραγουδίστρες… Για όλους έχει μια backstage ιστορία! Έχει φωτογραφίσει πάρα πολλούς και για την εμπειρία του με κάποιους από αυτούς μίλησε στο TLIFE!

O ίδιος ασχολείται με τη φωτογραφία από το Γυμνάσιο. Ήταν η μεγάλη του τρέλα! Κι αφού ξεκίνησε ως φωτορεπόρτερ στα μέσα και στη συνέχεια ασχολήθηκε με μεγάλα αθλητικά events, μιας που λατρεύει κι ο ίδιος τα σπορ, έφτασε σε ένα σημείο που ήθελε να βρει κάτι καινούριο που θα του κεντρίσει το ενδιαφέρον. Και τι ήταν αυτό; Η πρόκληση του να φωτογραφίζει διάσημα πρόσωπα!

Ο Θωμάς περιγράφει στο TLIFE: “Όταν αναλαμβάνω να κάνω κάτι, θέλω να ‘μαι σίγουρος ότι θα το κάνω πολύ καλά. Όταν κάτι το γουστάρεις συνήθως το κάνεις και καλά! Και το παλεύεις και το ψάχνεις… Το να φωτογραφίζω διάσημους, είναι πρόκληση κι ένα παιχνίδι εμπιστοσύνης, γοητείας, φλερτ, είναι όλα μαζί! Αυτό που βάζω ως στόχο είναι να περνάει καλά όποιος φωτογραφίζεται εδώ. Θέλω να μπαίνει χαρούμενος και να το θυμάται!”

Δες τι αποκάλυψε στο TLIFE για τις ιδιοτροπίες των stars

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε