Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ο γάμος της Γωγώς Μαστροκώστα με τον Τραΐνό Δέλλα!

Το ζευγάρι έχει μεγάλη αγωνία για την τελετή του γάμου του και προσπαθεί να προσέξει και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Ο κύβος ερρίφθη για την εργένικη ζωή του Τραϊανού Δέλλα μιας και στις 28 Μαϊου θα παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του Γωγώ Μαστροκώστα. Το ζευγάρι σκέφτηκε να συνδυάσει την ένωση της ζωής τους με την βάφτιση της κόρης τους που θα την ονομάσουν Βικτώρια.

Όπως δήλωσε η όμορφη Γωγώ, η μικρή Βικτώρια θα είναι παρανυφάκι στον γάμο και μετά θα την βάλουν στην κολυμπήθρα. Η Γωγώ είναι πάρα πολύ ενθουσιασμένη και από το πρωί ως το βράδυ ασχολείται με την οργάνωση των -δύο σε ένα- τελετών, ώστε να είναι όλα τέλεια.

Το νυφικό της Γωγώς, σύμφωνα με πληροφορίες, θα’ναι αρκετά ογκώδες χωρίς πέπλο και κεντήματα. Ωστόσο η Γωγώ ενδέχεται να ξαναεπισκεφτεί τον οίκο Elie Saab- απ’όπου το πήρε- για να το αλλάξει με κάτι πιο ανάλαφρο. Ο στολισμός και η ανθοδέσμη είναι έτοιμα. Παπούτσια μάλλον δεν έχει βρει ακόμη, ωστόσο την Πέμπτη εθεάθη σε κατάστημα της Γλυφάδας να δοκιμάζει διάφορα σχέδια.

Ο Τραϊανός φαίνεται πως δεν αγχώνεται και τόσο πολύ μιας και θα προβάρει το γαμπριάτικο κοστούμι του, την επόμενη εβδομάδα. Ο γάμος των παιδιών θα γίνει σε κτήμα και τα χρώματα που θα κυριαρχήσουν θα είναι το χρυσό και το άσπρο.

Το ζευγάρι έχει καλέσει 300 άτομα. Κουμπάρει θα είναι ένας μεγάλος μέτοχος της ”Ανόρθωσης” και η Έλενα Μπούση. Το κοριτσάκι τους θα το βαφτίσουν οι πολύ καλοί τους φίλοι Άντρος και Στάλω Ηλία.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε