Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ο γάμος Τσιλίδου – Δάνδολου. Δες φωτογραφίες!

Η Κάλλυ Τσιλίδου και ο Στέφανος Δάνδολος ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Παρά τη μεγάλη αναποδιά που τους έτυχε διασκέδασαν και γλέντησαν με τη καρδιά τους.

Το πρώην μοντέλο Κάλλι Τσιλίδου και ο δημοσιογράφος – συγγραφέας Στέφανος Δάνδολος, παντρεύτηκαν μετά από δύο χρόνια σχέσης. Ο γάμος πραγματοποιήθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στην Πάρο στο ξωκλήσι της Ζωοδόχου Πηγής στη Λάγγερη.

Κουμπάροι ήταν ο ετεροθαλής αδερφός του Στέφανου, Γιώργος Γριτσόπουλος, η Ρέα Τουτουντζή, η Σίσσυ Μουριάδου και ο Βαγγέλης Κωνσταντινίδης. Οι καλεσμένοι ήταν όλοι πολύ συγκινημένοι με τη χαρά του ζευγαριού. Ωστόσο τους έτυχε μία μεγάλη αναποδιά με αποτέλεσμα το μυστήριο να ξεκινήσει 50 λεπτά αργότερα.

”Μία ώρα πριν από το γάμο έβρεξε καταρρακτωδώς με αποτέλεσμα να καταστραφεί όλος ο στολισμός για το beach party που θα ακολουθούσε στην παραλία Santa Maria. Όμως ευτυχώς να είναι καλά οι φίλες και οι φίλοι μου που πραγματικά έκαναν τεράστια προσπάθεια για να στήσουν μέσα σε ελάχιστο χρόνο τα πάντα από την αρχή και το κατόρθωσαν. Τους χρωστάω μεγάλη χάρη”, λέει στο ΟΚ! η Κάλλι.

Δες φωτογραφίες όπως τις δημοσίευσε το περιοδικό ΟΚ!

Πέφτουν και οι τελευταίες υπογραφές.

Δες περισσότερες φωτογραφίες στο ΟΚ! που κυκλοφορεί!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε