Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ο Γιώργος Αλκαίος απαντά στο γερμανικό “Focus”

Ο Γιώργος Αλκαίος απαντά στο γερμανικό “Focus”

Ο τραγουδιστής που θα μας εκπροσωπήσει φέτος στον διαγωνισμό της Eurovision, δίνει την δική του απάντηση στο γερμανικό “Focus”.

Μέσα από το video clip του τραγουδιού “ΟΠΑ”, το οποίο χρηματοδότησε η δισκογραφική του εταιρεία “Friends”, ο Γιώργος Αλκαίος δίνει την δική του απάντηση στην μονταρισμένη άσεμνη χειρονομία της “Αφροδίτης της Μήλου”. Τα γυρίσματα του video clip, όπως διαβάζουμε στην Espresso, γίνονται στο νησί της Μήλου, από όπου είναι η καταγωγή του δημοφιλούς καλλιτέχνη. 

Ο Γιώργος Αλκαίος ενοχλήθηκε ιδιαίτερα από το γερμανικό έντυπο και με αυτό τον τρόπο προσπαθεί να δείξει τον ελληνικό πολιτισμό. Τα γυρίσματα θα ολοκληρωθούν την Μεγάλη Εβδομάδα, ενώ μέχρι στιγμής έχουν τραβηχτει εικόνες από το Κλέφτικο και τα Σαρακινά καθώς κι από άλλες όμορφες γωνιές του νησιού.

Σε καμία περίπτωση ο καλλιτέχνης δεν θέλει να δημιουργήσει μεγαλύτερη ένταση ανάμεσα στους δύο λαούς. Όπως υποστηρίζει ο ίδιος τα γυρίσματα του video clip είχαν προγραμματιστεί έτσι κι αλλιώς στο νησί της Μήλου όπου έχει αγοράσει και το καινούριο του σπίτι.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε