Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Ο Γιώργος που έχει κλέψει την καρδιά της Έλλης!

Ποιος είναι, πως βρέθηκε στον Παναθηναϊκό και πως γνώρισε την αγαπημένη του!

Τον Γιώργο Μπόγρη οι περισσότερες τον γνωρίσαμε το τελευταίο διάστημα μέσα από την σχέση του με την Έλλη Κοκκίνου. Ωστόσο για όσες έχουν ασχοληθεί με τον μπασκετικό χώρο και ιδιαίτερα με τον Παναθηναϊκό, σίγουρα δεν είναι ένα άγνωστο πρόσωπο.

Ο Γιώργος είναι χαμηλών τόνων και παρά το μικρό της ηλικίας του, είναι μόλις 22 ετών, έχει άποψη για την ζωή του και ξέρει να την απολαμβάνει. Πάντα οι στόχοι του ήταν υψηλοί και με πολύ προσπάθεια και αφοσίωση κατάφερνε να τους επιτύχει.

Τα παιδικά του χρόνια

Ο πιτσιρικάς από την Θήβα μέσα σε λίγα χρόνια κατάφερε να μπει σε μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές αλλά και ευρωπαϊκές ομάδες στο μπάσκετ. Βέβαια όταν ήταν μικρός ήθελε να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο καθώς έπαιζε ο πατέρας του αλλά οι φίλοι του στις Θεσπιές Βοιωτίας όπου μεγάλωσε, τον έκαναν να «κολλήσει» με το μπάσκετ. Το ύψος του άλλωστε, 2 μέτρα και 10 εκατοστά, του ήταν πιο χρήσιμο στο παρκέ.

«Πάντα είχε ως πλεονέκτημα το ύψος του. Μπορεί να μην περίσσευε το ταλέντο αλλά έκανε πολλές ώρες προπόνηση», λένε στο TLIFE παλιοί του συμπαίκτες.

Στα 13 του μετακόμισε μαζί με την οικογένειά του στη Θήβα και ο πρώτος σταθμός στην αθλητική του πορεία, ήταν η ομάδα μπάσκετ του Κάδμου Θήβας. Στα 14 του χρόνια, δέχτηκε πρόταση να παίξει στον Ηλυσιακό, κάτι που τον ξάφνιασε ευχάριστα και σίγουρα «κλείδωσε» μέσα του την επιθυμία να κάνει καριέρα στο μπάσκετ.

Η ζωή του έτσι κι αλλιώς δεν θα μπορούσε να ήταν μακριά από τα γήπεδα μιας και η μητέρα του ήταν μπασκετμπολίστρια. Για ένα περίπου χρόνο πηγαινοέρχονταν με ταξί από την Θήβα στα Ιλίσια για τις προπονήσεις αλλά τελικά μαζί με την οικογένειά αποφάσισε μείνει μόνος του στην Αθήνα

Στην οικογένειά του δίνει μεγάλη βαρύτητα και είναι γενικά πολύ δεμένος με τους δικούς του. «Τους χρωστάω πολλά. Άμα δεν ερχόμασταν στη Θήβα να μείνουμε δεν θα είχα παίξει μπάσκετ ποτέ, θα ήμουν τερματοφύλακας του Θεσπιακού! Αν δεν με άφηναν να πάω στην Αθήνα, ίσως να ήμουν ακόμη στον Κάδμο. Είναι πολλοί οι γονείς που έχουν κόψει το δρόμο των παιδιών τους. Πολύ απλά με στήριξαν και κατάλαβαν ότι το μπάσκετ είναι αυτό που αγαπάω και που θέλω να κάνω», έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Γιώργος.

Το σημαντικό καλοκαίρι του 2009

Στα 20 του χρόνια λίγες μέρες πριν στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Ομάδα Νέων στη Ρόδο, όντας ο καλύτερος ψηλός στο τουρνουά, υπέγραψε με τον Παναθηναϊκό τετραετές συμβόλαιο και βρέθηκε να παίζει από τα μικρά γήπεδα στο ΟΑΚΑ.

Ήταν πάντα χαλαρός και έκανε αστεία. Ήταν όμως δουλευταράς και πιστεύω ότι ακόμα είναι. Προσπαθεί πολύ γι’ αυτό που κάνει, το γουστάρει ρε παιδί μου», αποκαλύπτει στο TLIFE φίλος του από το σχολείο. «Δούλεψε και έδειξε καλά στοιχεία αλλιώς δεν θα τον έπαιρναν», συνεχίζει o φίλος του.

Ο Γιώργος είναι μονίμως σε χαλαρή διάθεση και έτοιμος να κάνει πλάκα με οτιδήποτε αλλά με την μεταγραφή του αποφάσισε να λειτουργεί αλλιώς. «Να βάλω μυαλό, γιατί ο χαβαλές στον Παναθηναϊκό δεν χωράει», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Η ζωή του μακριά από τα γήπεδα

Ο αθλητισμός μοιάζει να είναι η δεύτερη φύση του καθώς ακόμα και στις ελεύθερες ώρες του τα ενδιαφέροντά του είναι σχετικά.

Αφοσιωμένος στο άθλημα αλλά ποτέ δεν αφήνει πίσω τον εαυτό του και τους φίλους του! Ήταν πάντα ιδιαίτερα κοινωνικός και μέσα σε όλα αλλά παράλληλα ήταν και καλός μαθητής. Όταν του μένει χρόνος, συνήθως μένει στο σπίτι, βλέπει ταινίες, πάει για φαγητό με συμπαίκτες ή σινεμά.

Αυτό που όλοι λένε για εκείνον είναι ότι είναι ετοιμόλογος και ιδιαίτερα με τις γυναίκες. Μάλιστα πριν γνωρίσει την Έλλη είχαν περάσει ήδη από τη ζωή του δύο όμορφες κυρίες της showbiz.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε