Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης που έμεινε για 4 χρόνια καθηλωμένος στο κρεβάτι!

Τι σοβαρό πρόβλημα αντιμετώπισε με την υγεία του;

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Σταμάτης Σπανουδάκης για τέσσερα ολόκληρα χρόνια αναγκάστηκε να παραμείνει καθηλωμένος στο κρεβάτι του πόνου, χωρίς να μπορεί να κάνει το οτιδήποτε. Ευτυχώς όλο αυτό το διάστημα βρισκόταν στο πλευρό του η σύζυγός του, Ντόρη. Ο Σταμάτης Σπανουδάκης που κατοικεί σε ήσυχο προάστιο της Αθήνας, είχε επίσης τα 4 σκυλιά του να του κρατούν συντροφιά, αφού δεν μπορούσε ούτε μέχρι το στούντιό του -που βρίσκεται στον ίδιο χώρο- να ηχογραφήσει μουσική.

Το μακροχρόνιο και σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπιζε στη μέση του ήταν επίσης, η αιτία ακύρωσης όλων των συναυλιών και της αποχής από τις δημόσιες εμφανίσεις, αφού το πρόβλημά του, δεν του επέτρεπε να κινείται σχεδόν καθόλου.

‘Είμαι ανήσυχο πνεύμα, πλην όμως όχι και τόσο ανήσυχο σώμα. Άλλωστε τα καλύτερα και ουσιαστικότερα ταξίδια, τα έκανα από το σπίτι’‘, δήλωσε στο περιοδικό Ciao ο ίδιος, που πρόσφατα κατάφερε και πάλι να σταθεί στα πόδια του, έχοντας υπομονή, ψυχραιμία κι ακολουθώντας τις οδηγίες του θεράποντα ιατρού του.

Ύστερα από 4 χρόνια απουσίας, επσιτρέφει στη σκηνή. Αυτό που τον κράτησε μακριά από το κοινό όλο αυτό το διάστημα…

”Αφενός δεν είναι πολύς ο χρόνος με τα δικά μου συναυλιακά και εμφανισιακά δεδομένα. Αφετέρου, υπήρξε ένα μακροχρόνιο πρόβλημα ακινησίας λόγω μέσης, που όμως μου έφερε πολλά καλά. Μία απόσταση από την πραγματικότητα και ένα κλείσιμο στα ενδότερα και ουσιαστικότερα, δηλαδή προσευχή, μουσική, υπομονή και τελικά χαρά και πληρότητα.”

Διάβασε περισσότερα στο tlife.gr

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε