Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ο γνωστός στυλίστας αποκαλύπτει γιατί έκανε απόπειρα αυτοκτονίας!

Ο γνωστός στυλίστας αποκαλύπτει γιατί έκανε απόπειρα αυτοκτονίας!

Ο πανικός στο Facebook και η αγωνία της Ρούλας Κορομηλά…

Τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόπειρα αυτοκτονίας αποκάλυψε ο γνωστός στυλίστας Κυριάκος Παρουτιάδης. Ο συνεργάτης πολλών διάσημων προσπάθησε πριν λίγες μέρες να βάλει τέλος στη ζωή του, παίρνοντας χάπια. Ένα μήνυμα που άφησε όμως στο Facebook του οδήγησε στην άμεση κινητοποίηση των φίλων του, που τον βοήθησαν να σωθεί. Πολλοί επώνυμοι που τον γνώριζαν ανησύχησαν, ενώ μεγάλη ήταν και η αγωνία της καλής του φίλης Ρούλας Κορομηλά.

Το TLIFE είχε φέρει στο φως της δημοσιότητας την περιπέτεια του γνωστού στυλίστα, χωρίς να αναφέρει το όνομά του, δείχνοντας σεβασμό στα προσωπικά του δεδομένα, μέχρι και τη στιγμή που ο ίδιος θέλησε να μιλήσει για το περιστατικό.

Σήμερα, ο Κυριάκος έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντεξη στην “Espresso” μιλώντας ανοιχτά για τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόπειρα αυτοκτονίας: “Προσπάθησα να βάλω τέλος στη ζωή μου. Ναι είχα αυτήν τη “φαεινή ιδέα” που μόνο φαεινή δεν ήταν. Αλλά δυστυχώς, πολλές φορές πράγματα και καταστάσεις μας κάνουν να χάνουμε τον έλεγχο”.

 

Εξηγώντας τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτήν την πράξη είπε: “Επηρεάστηκα πάρα πολύ από ένα αυτοάνοσο νόσημα που έχω εδώ και δυο χρόνια το οποίο προκαλεί κατάθλιψη” και πρόσθεσε: “Ασφαλώς και έχω μετανιώσει, γιατί αυτό που πέρασαν οι δικοί μου δεν θα ήθελα να το περάσει κανένας γονιός”.

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε