Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Ο γοητευτικός Γ. Στάνκογλου μιλάει για την περίοδο που ήταν οικοδόμος και έκανε μονώσεις στο Μετρό!

Μιλά για την μονάκριβη κορούλα του, όλα τα επαγγέλματα με τα οποία καταπιάστηκε μέχρι να γίνει ηθοποιός και αποκαλύπτει ότι έχει σηκώσει χέρι σε γυναίκα!

Είναι από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς της γενιάς του. Πλέον πρωταγωνιστής, παντρεμένος με παιδί, δε διστάζει να θυμηθεί τις μέρες που δούλευε οικοδομή αλλά και να παραδεχθεί πως έχει σηκώσει το χέρι του σε γυναίκα!

Ο Γιάννης Στάνκογλου, που αυτό το διάστημα συμμετέχει στο ”Τρίτο στεφάνι”, την ”Ατελείωτη βροχή” και το ”Τανγκό των Χριστουγέννων”, σε συνέντευξη που έδωσε στο ”Πρώτο Θέμα” μιλά για την σύζυγό του, ηθοποιό και σκηνοθέτη, Αλίκη Δανέζη – Κνούτσεν, τα χρόνια που έζησαν μαζί στην Νέα Υόρκη, την μονάκριβη κορούλα του, Φοίβη και όλα τα επαγγέλματα με τα οποία καταπιάστηκε μέχρι να γίνει ηθοποιός.

”Το σημαντικότερο που έχω να προσφέρω είναι αγάπη. Δεν νομίζω ότι θα πάθει κάτι η κόρη μου αν μεγαλώσει με ποδήλατο bmx και όχι με Porsche Cayenne. Έτσι μεγάλωσα κι εγώ και νιώθω τυχερός γι’ αυτό”.

Λατρεύει τα ταξίδια

”Τα ταξίδια είναι το μεγαλύτερο ναρκωτικό. Από όλα τα μέρη που έχω πάει, θυμάμαι χαρακτηριστικά να κοιτάζω την ανατολή του ήλιου στο όρος Σινά πάνω από την ιερά μονή της Αγίας Αικατερίνης, όπως και το σαφάρι στην Κένυα που έκανα το περασμένο Πάσχα μαζί με την κόρη μου.”

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε