Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο Γρηγόρης Πυρπύλης μας μιλάει για το Milan Fashion Week! Μάθε τις τάσεις από μέσα!

Ο Γρηγόρης Πυρπύλης μας μιλάει για το Milan Fashion Week! Μάθε τις τάσεις από μέσα!

Ο Γρηγόρης Πυρπύλης ταξιδεύει στις μητροπόλεις της μόδας και μας δίνει αποκλειστικές backstage πληροφορίες!

Θα μπορούσα να ξεκινήσω αυτό το post κάπως έτσι: “Η εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο έριξε αυλαία. Και αυτές είναι οι beauty τάσεις για το Φθινόπωρο- Χειμώνα 2013-’14”. Αλλά σε αυτό το post, υπάρχει μπόλικη συναισθηματική εμπλοκή και τις τάσεις δεν θα στις μεταφέρουμε απλά όπως τις είδαμε από το catwalk, αλλά από μέσα! Γιατί, στην εβδομάδα μόδας του Μιλάνου έβαψε ο Γρηγόρης Πυρπύλης (εξού και η συναισθηματική εμπλοκή!) ο οποίος α) μας είχε λείψει πολύ και β) για να καταλαγιάσει την γκρίνια μου έπρεπε κάτι να μου δώσει ως αντάλλαγμα. Και μου έδωσε όλα τα info με λεπτομέρειες για τα μακιγιάζ που έκανε σε κορυφαίους οίκους ανά τον κόσμο όπως Marni, Max Mara, Antonio Maras και άλλους!

Ok, κύριε Πυρπύλη! Τώρα πατσίσαμε!

Marni

“Στον οίκο Marni δημιουργήσαμε ματ βάση, στα μάτια χρησιμοποιήσαμε κρεμώδη σκιά σε απαλό peach την οποία αναμείξαμε με μια σκιά σε taupe, ενώ αφήσαμε τις βλεφαρίδες γυμνές από κάθε ίχνος μάσκαρα. Στα χείλη τοποθετήσαμε κόκκινο του κρασιού χωρίς περίγραμμα στα πλαϊνά των χειλιών και σβησμένα με λίγο concealer. Δεν βάλαμε καθόλου ρουζ ενώ τα φρύδια ήταν χτενισμένα. Το ιδιαίτερο στοιχείο εδώ ήταν το ελάχιστο lip gloss γύρω από τα μάτια”. 

Blumarine

“Εδώ παίξαμε με peachy μάτια σβησμένα μέχρι τα φρύδια τα οποία ήταν ανοδικά χτενισμένα. Τοποθετήσαμε ματ λευκή σκιά σύρριζα στις άνω βλεφαρίδες και στα μήλα έντονο peach ρουζ σβησμένο ελαφρώς 80’s και ολοκληρώσαμε με τα χείλη τα οποία ήταν βαμμένα με ένα light peach ενυδατικό κραγιόν”.

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε