Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Ο Ι. Μελισσανίδης στον ρόλο του… Άμλετ! Δες το βίντεο

Ο Ι. Μελισσανίδης στον ρόλο του… Άμλετ! Δες το βίντεο

Δες το βίντεο!

Ύστερα από τον Laurence Kerr Olivier, τον Mel Gibson, τον Kenneth Branagh και τον δικό μας Αιμίλιο Χειλάκη, έρχεται ο χρυσός Ολυμπιονίκης στην Ατλάντα το 1996, Ιωάννης Μελισσανίδης να ενσαρκώσει αυτή τη φορά τον Άμλετ – τον Δανό πρίγκιπα που σχεδιάζει την εκδίκηση εναντίον του βασιλιά θείου του για τη δολοφονία του πατέρα του.

15 χρόνια μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου λοιπόν, ο αθλητής της ενόργανης γυμναστικής αποφάσισε να στραφεί στην τέχνη, σε μια παραγωγή του Semyon Maltsev, που ετοιμάζεται στις ΗΠΑ, όπου και ζει μόνιμα ο Ιωάννης τα τελευταία χρόνια. Η παράσταση μάλιστα, αναμένεται να ανεβεί μέχρι το τέλος της χρονιάς, ενώ προς το παρόν κυκλοφορεί βιντεάκι στο you tube με κάποιες σκηνές από το θεατρικό έργο.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης μάλιστα, είχε επιχειρήσει και στο παρελθόν να συμμετάσχει σε θεατρική παράσταση δοκιμάζοντας τις υποκριτικές του ικανότητες… Στην Επίδαυρο το 1997 ερμηνεύοντας τον ”Ίκαρο”, αλλά και στο ρόλο του John Wilmot – από το έργο the Libertine – στην κινηματογραφική μεταφορά του οποίου πρωταγωνίστησε ο… Johnny Depp!

Φαίνεται πως ο Ιωάννης έχει μια ιδιαίτερη αγάπη απέναντι σε μυθικούς χαρακτήρες… Εκτός από την ενσάρκωση του Ικάρου, μόλις πριν από τρία χρόνια ο φακός τον απαθανάτισε και στον ρόλο του… ”Ερμή”, αφού σαν ένας ολύμπιος θεός περιπλανιόταν σε δημοφιλή πλαζ ανέμελος, φορώντας μόνο ένα εσώρουχο και αρχαιοελληνικού τύπου σανδάλια…

Δες το βίντεο από τη συμμετοχή του στον Άμλετ στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε