Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Ο Κ. Καζάκος αποκαλύπτει στο ”Μίλα” ότι θέλει να κάνει παιδί με την νέα του σύζυγο!

Δες βίντεο…

Σημερινός φιλοξενούμενος της εκπομπής ”Μίλα” ήταν ο γνωστός ηθοποιός Κωνσταντίνος Καζάκος, ο οποίος μίλησε στην Τατιάνα, την Σοφία και τη Μαρία για τη θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί, ”Η Παναγία των Παρισίων”, τη σύζυγό του και γνωστή στυλίστρια, Ιωάννα Μαρτζούκου με την οποία είναι 4 χρόνια, την αγάπη του για τη μουσική, αλλά και για την κορούλα που έχει ήδη αποκτήσει με την ηθοποιό Τάνια Τρύπη, Τζένη.

Πώς περνά ένα παιδί σε μια φάση ήρεμη, όταν χωρίζουν οι γονείς του…
”Σίγουρα υπάρχει ένταση στην αρχή, αλλά είναι στο θέμα των γονιών πόσο οπλιτισμένα θα χωρίσουν και πόσο, όσο το δυνατόν, ανώδυνα για το παιδί… Είναι πολλές οι συνισταμένες. Αρχικά, νομίζω ότι δεν πρέπει ποτέ να μένεις σε ένα γάμο για το παιδί. Γιατί θα είσαι κι εσύ δυστυχισμένος, θα είναι και ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου δυστυχισμένος, οπότε θα είναι και το παιδί δυστυχισμένο…

Όταν έχεις πάρει την απόφαση να τελειώσεις τον γάμο, μιλάς στο παιδί και του εξηγείς… Προσπαθείς να το πάρει μαλακά το παιδί, αλλά ποτέ δεν είναι εύκολο. Πάντα ένα παιδί θέλει να έχει τους δυο του γονείς μαζί. Εξαρτάται από την ηλικία που έχει το παιδί, πόσο καταλαβαίνει τον κόσμο… Πρέπει να καταλάβει ότι είναι καλύτερο για τους γονείς του να συνεχίσουν τη ζωή τους χωριστά. Η Τζένη ήθελε σίγουρα ο μπαμπάς της να είναι με τη μαμά της.

Όταν αντιλήφθηκε ότι αυτό δεν γίνεται, με πολλή κουβέντα, κόπο και χρόνο, και μεγαλώνοντας, τα πράγματα ομαλοποιήθηκαν και τώρα είναι μια χαρά. Γνώρισε την Ιωάννα, είδε ότι δεν έχει να χωρίσει τίποτα μαζί της. Κατάλαβε ότι εγώ θα την αγαπάω πάντα, η μαμά της το ίδιο, οπότε δεν θα χάσει αγάπη από κάπου. Ίσα ίσα που έχει κερδίσει και αγάπη από την Ιωάννα. Είναι όλα καλά. Σίγουρα αυτό όμως χρειάζεται δουλειά!”

Ισχύουν οι φήμες ότι η σύζυγός του περιμένει παιδάκι; Η απάντηση στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε