Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο καινούριος άνθρωπος στη ζωή της Ελένης Μενεγάκη!

Ο Ματέο Παντζόπουλος έγινε το πρόσωπο των ημερών λόγω της σχέσης του με την ξανθιά παρουσιάστρια. Ποιος είναι όμως ο 40χρονος επιχειρηματίας;

Ο Μάκης Παντζόπουλος, που επανήλθε το όνομά του στην δημοσιότητα μετα τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το περιοδικό “Ok”, είναι γόνος εύπορης οικογένειας και μεγάλωσε στις αριστοκρατικές γειτονιές των βορείων προαστίων οπότε ήταν φυσικό να συναναστρέφεται με παιδιά πλουσιών οικογενειών. 

Στην Σχολή Μωραίτη στο Παλαιό Ψυχικό  όπου φοίτησε είχε συμμαθητές τον Γιάννη Παπαμιχαήλ, τον Κωνσταντίνο Καζάκο και τον Πέτρο Κόκκαλη με τους οποίους διατηρεί ακόμα δεσμούς φιλίας, σύμφωνα με την εφημερίδα Real.

Μετά την σχολή Μωραίτη, έφυγε για το εξωτερικό και συγκεκριμένα την Νέα Υόρκη, όπου σπούδασε οικονομικά. Εκεί, γνώρισε και τον μεγάλο έρωτα της ζωής του, την ηθοποιό Δωροθέα Μερκούρη. Ο δεσμός τους κράτησε σχεδόν έξι χρόνια κι ήταν έρωτας γεμάτος πάθος αλλά δεν κατέληξε στα σκαλιά της εκκλησίας, όπως όλοι πίστευαν. 

Μετά τον χωρισμό τους, επέστρεψε στην Ελλάδα κι αποφάσισε να δημιουρφήσει την επιχείρησή του στην Άνδρο που είναι και ο τόπος καταγωγής του. Η ξενοδοχειακή μονάδα “Όναρ” λειτουργεί εδώ και πέντε χρόνια και δημιουργήθηκε λόγο της μεγάλης αγάπης που έχει ο επιχειρηματίας για το περιβάλλον και την φύση.

Η περιοχή όπου βρίσκεται το συγκρότημα "Οναρ"

Πρόκειται για ένα συγκρότημα 8πολυτελών πέτρινων ξενώνων στην περιοχή Αχλα, που είναι χτισμένοι μέσα σε μία τεράστια ιδιόκτητη έκταση 60 στρεμμάτων. Το συγκρότημα είναι απομονωμένο και προσφέρει έναν εναλλακτικό τρόπο διακοπών. Διακοπές τις οποίες επέλεξε πέρυσι το καλοκαίρι και η Ελένη Μενεγάκη, έπειτα από την γνωριμία της με τον επιχειρηματία μέσω κοινών γνωστών.

Το "Οναρ" εξασφαλίζει στον επισκέπτη απόλυτη ηρεμία

Ο γόνος την ιδρυτών της εταιρίας ζυμαρικών “Misko”, ασχολείται και με το εμπόριο στη διεθνή αγορά με την εταιρία Provinco, την οποία ίδρυσε το 1988 μαζί με τον αδερφό του Λευτέρη και τον φίλο του Δημήτρη Ντούλα. Μοιράζει λοιπόν τον χρόνο του μένοντας το χειμώνα στην Αθήνα και περνώντας τα καλοκαίρια στην Άνδρο.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε