Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ο Κωσταντίνος και η οικογένειά του στο γάμο του William και της Catherine!

Ο Κωσταντίνος και η οικογένειά του στο γάμο του William και της Catherine!

Πως θα μπορούσε άλλωστε να λείπει ο νονός του γαμπρού;

Ο Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος με την σύζυγο του Άννα – Μαρία δεν θα μπορούσε να λείψει από τον παραμυθένιο γάμο που καθήλωσε στους τηλεοπτικούς τους δέκτες εκατομμύρια ανθρώπους από όλο τον κόσμο!

Ο Κωνσταντίνος πέρα από την γαλαζοαίματη καταγωγή είχε και άλλο λόγω να βρίσκεται εκεί καθώς είναι ο νονός του γαμρού, William! Μάλιστα, πριν παραυρεθεί στο μυστήριο φρόντισε να του στείλει μία επιστολή με συμβουλές για το μέλλον του, όπως αρμόζει στο ρόλο του πνευματικού πατέρα.

Του συνέστισε λοιπόν να είναι συγκεντρωμένος στο πιλοτάρισμα καθώς από αυτόν κρίνονται οι ζωές πάρα πολλών ανθρώπων. Επειδή ξέρει πόσο ερωτευμένος είναι με την Kate του είπe να μην τη σκέφτεται όταν δουλεύει!

H οικογένεια του Τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου είναι από τις πιο αγαπητές οικογένειες όχι μόνο στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ αλλά μεταξύ όλων των “γαλαζοαίματων” ανά την υφήλιο. Παρών στο γάμο ήταν και ο γιος του Παύλος με την σύζυγό του Marie Chantal και το γιο τους Κωνσταντίνο.

Να σημειώσουμε ότι ο νιόπαντρος πρίγκηπας έχει βαφτίσει το γιο του Πάυλου και εγγονό του τέως, οπότε οι δεσμοί τους έγιναν ακόμα πιο ισχυροί!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε