Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

O Λιάγκας στο TLIFE για την κριτική επιτροπή του “Just” και τις απειλές που λέγεται ότι δέχτηκε!

Τι δηλώνει ο ίδιος στο TLIFE;

Σήμερα το απόγευμα ενημερωθήκαμε από το summer live πως κριτής στο Just the two of us φέτος, θα είναι και ο Γιώργος Λιάγκας. Μία ένστανση μάλιστα, από άνθρωπο του πάνελ σχετικά με το πόσο κατάλληλος είναι ο γνωστός παρουσιαστής για τη συγκεκριμένη θέση, έκανε και την Μαριάννα Πυργιώτη να πάρει θέση…

”Η υπόλοιπη κριτική επιτροπή -δεν πολυθυμάμαι- αλλά νομίζω ότι είναι εξειδικευμένοι άνθρωποι. Έτσι, δεν είναι; Εικάζω ότι αυτό που θα ήθελαν ήταν να βάλουν έναν άνθρωπο ο οποίος είναι ένα πρόσωπο της τηλεόρασης, ο οποίος έχει τις δυνατότητες να παίξει τον ρόλο του κοινού, αν θέλετε να σας το πω διαφορετικά. Δηλαδή ο μέσος άνθρωπος, αυτό που άκουσε του αρέσει ή δεν του αρέσει; Λίγο ψαγμένος μέσος άνθρωπος, όπως είναι ο Γιώργος… Δηλαδή, το βρίσκω πιο φυσιολογικό να έχεις κι ένα απλό μάτι κι ένα απλό αυτί και ταυτόχρονα να έχεις και τους εξειδικευμένους, που θα σου πουν για τις φωνητικές ικανότητες, για το πώς πήγε το τραγούδι… Ο Γιώργος έχει αποδειχθεί πασπαρτού. Είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να κάνει τα πάντα. Έχει φοβερό χιούμορ και ζωντάνια, είναι ένα καλό τηλεοπτικό χαρτί κι έχει την άνεση του να σχολιάζει με χιούμορ. Είναι ετοιμόλογος… Νομίζω ότι θα προσθέσει ζωντάνια”, είπε η Μαριάνα Πυργιώτη χαρακτηριστικά.

Φέτος λοιπόν, σύμφωνα με την εκπομπή του alter, εκτός από την Αθηναΐδα Νέγκα, την Λυδία Παπαϊωάννου και τον Στέφανο Κορκολή, θα είναι στην κριτική εκπομπή της εκπομπής του Mega και ο Γιώργος Λιάγκας -ο Κώστας Τουρνάς δεν θα είναι φέτος.

Διάβασε τι δήλωσε ο γνωστός παρουσιαστής σχετικά με την κριτική επιτροπή και τις απειλές στο tlife.gr

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε