Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Ο Μ. Χατζηγιάννης μπαίνει στην παρέα της Ακτής Πειραιώς! Backstage φωτογραφίες

Ο Μ. Χατζηγιάννης μπαίνει στην παρέα της Ακτής Πειραιώς! Backstage φωτογραφίες

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά ο Γιάννης Ζουγνέλης και ο Σάκης Μπουλάς δημιουργούν “τον πιο βίαιο πολιτικό και σεξουαλικό πανζουρλισμό της Εμφυλίου”.

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά στην ΑΚΤΗ της οδού Πειραιώς ο Γιάννης Ζουγνέλης και ο Σάκης Μπουλάς θα ξεσηκώσουν το κοινό της Αθήνας! Την διαφορά φέτος την κάνει ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της νεότερης γενιάς, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Ο Γιάννης και ο Σάκης συνεργάζονται και φιλοξενούν τον Μιχάλη όχι μόνο με τα τραγούδια και την μουσική του αλλά και με δυναμική συμμετοχή στα δρώμενα του πιο ανατρεπτικού προγράμματος. Μια μοναδική μουσική παράσταση που διαρκεί τέσσερις ώρες και παντρεύει μουσική, τραγούδι, θεατρικά και πολλά happenings.

Συνεργάζονται: ο Johnny Βαβούρας που εκτός από την rock ‘ n roll παρουσία του συμμετέχει… σε καινούργια κουφώματα, ο Γιώργος Μάγκας με το κλαρίνο και τα κοστούμια του, η Μαρία Διακοπαναγιώτου (κατά κόσμο Τασούλα του Κίτσου), η Βαλάντω Τρύφωνος, η Νικολέτα Τρίκη που θα χορέψει φλαμένγκο και οι ηθοποιοί: Μαρίνα Σαμάρκου, Στεφανία Γκουρνέλλου καθώς και 10μελής ορχήστρα που διευθύνει ο Σόλων Αποστολάκης.

Πάρε μία γεύση από τα παρασκήνια της φωτογράφισης για την αφίσα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε