Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

Ο Ματέο Παντζόπουλος κι η γνωριμία του με την Ελένη Μενεγάκη!

Η πρώτη γνωριμία της παρουσιάστριας και του επιχειρηματία που φέρεται να είναι ο τρίτος άνθρωπος στον γάμο της.

Η βασίλισσα της πρωινής ζώνης πέρασε πέρυσι τις διακοπές της χωρίς τον Γιάννη Λάτσιο, μόνο με την συντροφιά των παιδιών της, στην Άνδρο. Εκεί, στην παραλία της Άχλας γνωρίστηκε με τον Ματέο Παντζόπουλο μέσω κοινών γνωστών. 

Ο 40χρονος επιχειρηματίας διαθέτει ξενοδοχείο στο νησί, στο οποίο εγκαταστάθηκε η Ελένη Μενεγάκη, μετά την πρώτη γνωριμία τους, για το υπόλοιπο των διακοπών της. Η αρχική της πρόθεση να μείνει για λίγο άλλαξε αφού άρχισε να περνάει πάρα πολύ καλά, στο οικολογικό συγκρότημα του Ματέο. Το συγκρότημα αυτό αποτελείται από οκτώ σπίτια από πέτρα και βρίσκεται απομονωμένο, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Η βόμβα της ανακοίνωσης του διαζυγίου της με τον Γιάννη Λάτσιο, φούντωσε τις φήμες για το τρίτο πρόσωπο στην σχέση τους, πράγμα που η παρουσιάστρια διέψευσε από την αρχή. Φωτογραφίες που την δείχνουν να απολαμβάνει το μπάνιο της με την παρέα του Ματέο είδαν το φως της δημοσιότητας. Οι φήμες μιλούν και για κοινό ταξίδι στην Ταυλάνδη τις ημέρες του Πάσχα, όπου η Ελένη Μενεγάκη ταξίδεψε χωρίς τα παιδιά της. 

Ο Μάκης Παντζόπουλος, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, είναι γόνος μίας ευκατάστατης οικογένειας, τους ιδρυτές της εταιρείας ζυμαρικών “ΜΙSΚΟ”. Έζησε πολλά ξέφρενα χρόνια στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Νέα Υόρκη, όπου άλλαξε και το όνομά του. Εκεί γνώρισε και τον μεγάλο έρωτα της ζωής του, την Δωροθέα Μερκούρη. 

Μετά τον χωρισμό τους, επέστρεψε στην Ελλάδα κι αποφάσισε να δημιουρφήσει την επιχείρησή του στο νησί του Αιγίου που είναι και ο τόπος καταγωγής του. Η ξενοδοχειακή μονάδα λειτουργεί εδώ και πέντε χρόνια.

Σήμερα, κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες από κοινή τους έξοδο στην Νέα Μάκρη που μάλλον επιβεβαιώνει αυτό που τόσο καιρό αιωρείται. Η ίδια η παρουσιάστρια σήμερα στην εκπομπή της δεν σχολίασε κανένα δημοσίευμα και παρέλειψε να διαβάσει τα περιοδικά που κυκλοφόρησαν, όπως συνηθίζει κάθε πρωί.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε