Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ο Μιχάλης Καλαβρυνός δεν θέλει να μοιραστεί τα λεφτά με τον Άκη!

Ο Μιχάλης Καλαβρυνός μίλησε για την πορεία του στο παιχνίδι, τα όνειρά του και απέκλησε το ενδεχόμενο να μοιραστεί τα λεφτά με τον Άκη.

Ο Μιχάλης Καλαβρυνός, που έχασε από τον Άκη Πετρετζίκη στον τελικό του ”Master Chef”, για έναν μόλις βαθμό, σε συνέντευξή του που έδωσε στο περιοδικό ”ΕΓΩ” παραδέχτηκε ότι δεν νιώθει νικητής, αφού νικητής είναι μόνο ένας, αλλά νιώθει ωραία που έφτασε στον τελικό.

Η ζωή του μετά το παιχνίδι είναι αρκετά δύσκολη, σε σχέση με τη ζωή των άλλων παικτών, γιατί ζει στην επαρχία, είναι παντρεμένος, η γυναίκα του είναι έγκυος και έχουν άλλες προτεραιότητες. Παρόλ’ αυτά, έχει δεχτεί κάποιες επαγγελματικές προτάσεις στην πόλη του, αλλά θα ήθελε να κυνηγήσει το όνειρό του εκτός Πτολεμαΐδας.

Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, ο Μιχάλης δήλωσε ότι άκουγε πολλά για την Ευγενία Μανωλίδου, όπως ότι είναι ξινή, αλλά όταν την συνάντησε από κοντά, κατάλαβε ότι ήταν μια εντελώς διαφορετική γυναίκα, πολύ γλυκιά και έδινε στους παίχτες πολύ καλές συμβουλές.

Επιπλέον, ανέφερε πως με τον νικητή, τον Άκη, είχαν κανονίσει ότι όποιος κέρδιζε θα έκανε δώρο στον άλλο ένα ταξίδι γευσιγνωσίας στην Ισπανία.Ο Άκης μάλιστα, του πρότεινε να μοιραστούνε τα χρήματα, αλλά ο ίδιος δεν ήθελε, πέρα από το ταξίδι δεν θέλει κάτι άλλο.

Διάβασε περισσότερα στο ”ΕΓΩ” που κυκλοφορεί!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε