Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο Μιχάλης Μουρούτσος μιλάει στο TLIFE

“Όλες οι σκέψεις μου κινούνται γύρω από την κορούλα μου”. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης μιλάει για τη σχέση με την κόρη του…

Χρυσός Ολυμπιονίκης στο Tae Kwon Do, παντρεμένος με την Αναστασία Περράκη και πατέρας μιας κόρης. Λίγο καιρό πριν τον απολαμβάναμε στο “Just the two of us” ζευγάρι με τη Τζόρτζια να αποκαλύπτει και μια άλλη πτυχή του εαυτού του…

Ο Μιχάλης Μουρούτσος, ανάμεσα στις επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις κατάφερε να βρει λίγο χρόνο να μας μιλήσει για έναν από τους πλέον αγαπημένους του ρόλους, εκείνον του του πατέρα… 
  

Πως ένιωσες όταν έμαθες ότι η γυναίκα σου είναι έγκυος;
Στην αρχή δεν μπορείς να νιώσεις πολλά πράγματα, σιγά-σιγά το συνειδητοποιείς. Αρχικά εγώ προσπάθησα να βεβαιωθώ αν μου λέει αλήθεια ή μου κάνει πλάκα.
 
Ποιο είναι το πιο αστείο περιστατικό που θυμάσαι από την κόρη σου;
Αυτό που μου έκανε τρομερή εντύπωση και πολύ ευχάριστη έκπληξη είναι ότι ενώ είναι ένα πολύ ζωηρό παιδάκι (εγώ είμαι fan του Michael Jackson) όποτε έβαζα κάποιο βιντεοκλίπ του, έμενε παγωμένη μπροστά στην τηλεόραση, αφοσιωμένη σε αυτό που έβλεπε και άρχιζε να κουνιέται με ρυθμό.
 
Τι έχει αλλάξει στη ζωή σου μετά τη γέννηση της κόρης σου;
Νομίζω τα πάντα έχουν αλλάξει… Από τον τρόπο σκέψης ως και το πρόγραμμά μου ολόκληρο, όπως και της γυναίκας μου. Πλέον όλες οι σκέψεις μου κινούνται γύρω από την κορούλα μου. Ό, τι και να κάνω στη ζωή μου από δω και πέρα πρώτα σκέφτομαι το παιδί μου και μετά τον εαυτό μου.
 
Τι σου αρέσει περισσότερο να κάνεις με την κόρη σου;
Να την αγκαλιάζω και να την φιλάω!
 
Σε ποιον έχει αδυναμία η μικρή;
Νομίζω και στους δύο. Απλά εμένα περισσότερο με βλέπει σαν παιχνίδι στη συγκεκριμένη φάση, ενώ τη μητέρα της νιώθει ότι την έχει περισσότερο ανάγκη αυτήν τη στιγμή.
 
Τι ονειρεύεσαι να γίνει η κορούλα σου όταν μεγαλώσει;
Ονειρεύομαι και εύχομαι να γίνει αυτό που θέλει εκείνη, όχι αυτό που θέλω εγώ και ονειρεύομαι. Είναι λάθος να σκέφτονται οι γονείς έτσι και να εύχονται να δουν το παιδί τους όπως επιθυμούν εκείνοι. Το σωστό είναι να γίνει εκείνο αυτό που επιθυμεί.
 
Θα ήθελες ένα δεύτερο παιδάκι;
Θα ήθελα, αλλά όχι την συγκεκριμένη στιγμή.
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε