Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης παραδέχτηκε τον έρωτά του!

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο γνωστός τραγουδιστής και παραδέχτηκε πως έχει βρει τον απόλυτο έρωτα…

Για δυο “όμορφα μάτια μπλε” τραγουδά από το καλοκαίρι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ενώ οι φήμες για τη σχέση του με την Ζέτα Μακρυπούλια φουντώνουν όλο και περισσότερο.

 
Οι δυο τους είναι ερωτευμένοι και όπως φαίνεται δεν το έχουν πλέον καθόλου κρυφό. Τι κρυφό δηλαδή, μόνο το όνομα της Ζέτας Μακρυπούλια δεν είπε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, όταν ρωτήθηκε εάν είναι ερωτευμένος, σε συνέντευξη που έδωσε στον Love Radio.

Μιλώντας για την μεγάλη επιτυχία του, το τραγούδι “το καλοκάιρι μου”, ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε το εξής: “Αυτό το τραγούδι προεξόφλησε λίγο την συνέχεια της ζωής μου. Θα μπορούσε πολύ άνετα να χαρακτηριστεί και ως προφητικό. Αυτή τη φορά ελπίζω και εύχομαι να είμαι κάτι πολύ παραπάνω από ερωτευμένος. Υπήρχε μία μούσα, αλλά γιατί μου έκανες την ερώτηση εάν υπήρξε μούσα για το τραγούδι και μιλάς σε χρόνο παρελθοντικό και όχι σε ενεστώτα; Υπήρχε και… υπάρχει!” .
 
Ωστόσο, στην επίμαχη ερώτηση αν είναι τελικά ερωτευμένος, ο ίδιος απάντησε ότι: “Αυτά αποτυπώνονται στο πρόσωπο ενός ανθρώπου και νομίζω ότι εάν με κοιτάξετε προσεκτικά, μπορείτε να καταλάβετε εάν κάτι τέτοιο ισχύει ή όχι”.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε