Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

O νικητής του Master Chef: ”Τα μισά λεφτά θα τα δώσω στον Μιχάλη”!

Η Ελλάδα απέκτησε τον πρώτο της Master Chef. Ποιο είναι το παράπονο του μεγάλου νικητή και τι σκοπεύει να κάνει από εδώ και πέρα;

Ο Άκης Πετρετζίκης κατάφερε να γίνει ο πρώτος Έλληνας Master Chef κερδίζονττας τον αντίπαλό του, Μιχάλη Καλαβρυνό, κατά 1 βαθμό.

Πέρασε τρεις πολύ σκληρές δοκιμασίες αλλά παρά το τεράστιο άγχος και την αγωνία του κατόρθωσε να στεφθεί νικητής. Όταν του ζητήθηκε να περιγράψει τα συναισθήματά του είπε: ”Δεν κατάλαβα ότι νίκησα. Γυρνάω στο Μιχάλη και του λέω εγώ νίκησα; To να νικήσω τον Μιχάλη ήταν διπλή χαρά για μένα γιατί ο Μιχάλης είναι ο καλύτερος”.

Αφού ευχαρίστησε τους κριτές και ευχήθηκε ό,τι καλύερο στους συμπαίκτες του είπε: ” Θα ήθελα τα χρήματα να τα κερδίσει ο Μιχάλης που έχει οικογένεια και περιμένει παιδί. Θα μοιραστούμε τα λεφτά. Τα χρήματα θα τα σπαταλήσουμε σε ταξίδια γευσιγνωσίας. Ήδη έχουμε προγραμματίσει ένα ταξίδι στην Ισπανία. Έτσι κατά κάποιον τρόπο θα το μοιραστούμε το ποσό. Κουράστηκα πολύ για να κερδίσω. Τo έπαθλο δεν έχει καμία αξία αλλά σημασία έχει ότι είμαι ο πρώτος Έλληνας Master Chef”.

Μιλώντας αργότερα στην Espresso εξέφρασε το παράπονό του: ”Μετά τον τελικό προσπαθούν να με γονατίσουν όλοι. Ήδη άρχισαν. Άκουγα να λένε ότι ο Μιχάλης είναι ερασιτέχνης κι εγώ επαγγελματίας, γι’αυτό νίκησα. Ο Μιχάλης δουλεύει τρεις φορές παραπάνω χρόνια από μένα. Δουλεύει το παιδί έξι – επτά χρόνια και εγώ δουλεύω δυόμισι μαζί με τη σχολή. Είναι αδικία να μου παίρνουν τη νίκη μέσα από τα χέρια και να μην με αφήνουν να χαρώ”.

Δες το βίντεο:

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε