Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ο Νίκος Γεώργας νικητής του “Ελλάδα έχεις ταλέντο”

Ο Νίκος Γεώργας νικητής του “Ελλάδα έχεις ταλέντο”

Οι 14 περφόρμερς που συμμετείχαν στον τελικό του σόου, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό αλλά τελικά νικητής αναδείχτηκε ο Νίκος Γεώργας.

Πραγματοπιώντας μια μοναδική εμφάνιση στον τελικό ο Νίκος Γεώργας, εντυπωσίασε το κοινό και τους κριτές και κέρδισε τελικά το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ. 

Δείτε το βίντεο με την ανακοίνωση του νικητή:

Χθές οι συντελεστές του talent show γίορτασαν το τέλος του επιτυχημένου talent show με ένα πάρτυ, όπου δεν έλλειπε κανείς. 

Πρώτη έφτασε, στην χθεσινή εκδήλωση που ετοίμασαν οι άνθρωποι του “Ελλάδα έχεις ταλέντο”, η Ευγενία Μανωλίδου συνοδευόμενη από τον σύντροφό της Άδωνη Γεωργιάδη. 

Η διευθύντρια δημοσίων σχέσεων του ΑΝΤ1, Κατερίνα Γκαγκάκη δεν θα μπορούσε να λείψει από το party. Μίλησε μάλιστα για την συνέχεια του show καθώς η φετινή χρονιά ήταν από τις καλύτερές του και φυσικά ένα επιτυχημένο πρόγραμμα δεν γίνεται να μην πάει και για την επόμενη σεζόν.

Φυσικά την παράσταση έκλεψε ο ανατρεπτικός Ηλίας Ψινάκης για τον οποίο μίλησαν όλοι ενώ κι εκείνος ασχολήθηκε μέσα από δηλώσεις του με όλους. 

Στο party ασφαλώς ήταν το τρίτο μέλος της επιτροπής Βαγγέλης Περρής, η Ζωή Λάσκαρη, ο Γιώργος Λεβέντης, ο Γιάννης Λάτσιος και ο παρουσιαστής του, Χρήστος Φερεντίνος. Ο παρουσιαστής του talent show μάλιστα δήλωσε πως τον όρο “τρελή παρουσιάστρια” μπορεί να τον δεχθεί μόνο με τον Ηλία Ψινάκη.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε