Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο Νίκος Μουρατίδης μιλάει στην Τατιάνα για την κόντρα του με την… Τατιάνα!

Μία κόντρα που κρατάει αρκετά χρόνια σήμερα λύθηκε!

“Στην κυρία Στεφανίδου δεν θα πάω ποτέ, γιατί δεν μπορώ να επικοινωνήσω μαζί της. Με αντιπαθεί τόσο πολύ, που τι να πάω να κάνω; Κι εμένα όμως δεν μου είναι καθόλου συμπαθής. Επίσης, δεν μ’ έχει καλέσει ποτέ. Να πάω ακάλεστος;”

Αυτό είχε δηλώσει σε κάποια από τις συνεντεύξεις του ο Νίκος Μουρατίδης δίνοντας σε μία κόντρα που υπήρχε από την εποχή του Fame Story. Σήμερα όμως έκανε την ανατροπή αφού βρέθηκε στο πλατό του Μίλα και μίλησε με την Τατιάνα για την κόντρα τους και όχι μόνο!

Η Τατιάνα ξεκίνησε την συζήτηση με την απορία που έχουν όλοι στο κεφάλι τους: “Γιατί με αντιπαθούσατε τόσο πολύ;”

“Εγώ ήξερα ότι υπήρχε μια Τατιάνα Στεφανίδου, μια ωραία γυναίκα, που λέει τις ειδήσεις στον ΑΝΤ1. Μετά αυτή η γυναίκα άρχισε να κάνει μία εκπομπή που δεν ήταν καθόλου του γούστου μου. Κοινώς έπαιρνε τις ζωές κάποιων ανθρώπων και τις ξεκατίνιαζε. Αυτομάτως με χάλασε αυτό. Εκεί που έφτασα μέχρι εδώ ήταν όταν σε κάποια από αυτές τις εκπομπές άκουσα τη φράση “ποιος νομίζει ότι είναι αυτός ο Μουρατίδης”. Και έμεινα κάγκελο”, εξήγησε ο ίδιος.

Από εκείνη την στιγμή μπήκε στους αντιπαθούντες της ζωής του και τον σόκαρε τόσο πολύ που μπήκε στην διαδικασία να φτιάξει και το δικό του επίσημο site στο οποίο αναφέρει όλα όσα έχει κάνει στα τόσα χρόνια καριέρας. “Άρα έκανα και καλά πράγματα στη ζωή σας”, αστειεύτηκε η Τατιάνα.

“Φέτος, που με πήρατε για πολλοστή φορά με την μαγική φράση “κύριε Μουρατίδη ο χρόνος επουλώνει τις πληγές. Θέλετε να κάνουμε μια συνέντευξη να επουλωθούν και οι δικές μας”, με έχετε εδώ”, είπε ο κος Μουρατίδης για να του απαντήσει η παρουσιάστρια ότι το βρίσκει πολύ ωραίο αυτό!

Οι δυο τους μίλησαν ακόμα και για την τηλεοπτική τους συνάντηση στο Fame Story. Δες στο TLIFE βίντεο από τότε Fame Story αλλά και από το πως λύθηκε η κόντρα!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε