Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

O όμορφος νεαρός ηθοποιός-μοντέλο που πιάστηκε για πορνεία.

Σοκ έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό χώρο η σύλληψη του ανερχόμενου ηθοποιού και μοντέλου για πορνεία.

Σοκ έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό χώρο η σύλληψη του ανερχόμενου ηθοποιού και μοντέλου για πορνεία. Ο  όμορφος  νεαρός πιάστηκε στα πράσα να προσφέρει τις ερωτικές του υπηρεσίες, αποκλειστικά και μόνο σε… άνδρες! Το αντίτιμο; 250-400 ευρώ κάθε φορά!

Ο ίδιος ήταν πολύ γνωστός στον καλλιτεχνικό χώρο αλλά και στους κοσμικούς κύκλους. Η ζωή του έδειχνε να είναι φυσιολογική και ήρεμη, με πολλές κοινωνικές συναναστροφές, αλλά μάλλον το βράδυ γινόταν η… μετάλλαξη! Ο ηθοποιός είχε εκφράσει την υποστήριξη του στα δικαιώματα ομοφυλοφίλων αλλά δεν έδειξε ποτέ κάτι περισσότερο…

Τη δεύτερη ζωή του κανείς δεν την φανταζόταν αλλά μάλλον τον ίδιο δεν τον ένοιαζε και πολύ αφού έκλεινε ραντεβού μέσω ευρωπαϊκής ιστοσελίδας, με δική του φωτοαναγγελία… Αυτή είδαν και οι Έλληνες αστυνομικοί, έκλεισαν ραντεβού και ο νεαρός ηθοποιός πιάστηκε στη… φάκα!

Το ραντεβού κλείστηκε σε σουίτα γνωστού ξενοδοχείου και το ποσό που είχε συμφωνηθεί ήταν 300 ευρώ για μία ώρα ερωτικής συνεύρεσης. Ο νεαρός ηθοποιός και μοντέλο, είχε σπουδές πανεπιστημιακού επιπέδου και είχε αποφοιτήσει από γνωστή δραματική σχολή. Ακόμη υπάρχει και τo video του casting του σε γνωστή σελίδα με πολλούς καταξιωμένους ηθοποιούς. Όλα έδειχναν πως μπορούσε να κάνει μεγάλη καριέρα. 

Ωστόσο εκείνος διάλεξε τον άλλο, εύκολο δρόμο και χτες ερχόμενος αντιμέτωπος με τον εισαγγελέα,του ασκήθηκε ποινική δίωξη για πορνεία.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε