Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Παπαδάκης… πουλά το life style!

Ο Παπαδάκης… πουλά το life style!

Υψηλές πτήσεις συνεχίζει να καταγράφει καθημερινά στους πίνακες τηλεθέασης ο Γιώργος Παπαδάκης μέσα από το «Πρωινό ΑΝΤ1».

Ο δημοσιογράφος, συνεχίζει και εμπράκτως να διατηρεί τον τίτλο του «πατριάρχη των πρωινών ενημερωτικών εκπομπών», παραμένοντας μάλιστα για ακόμα μία ώρα φέτος στον αέρα. Για την ώρα αυτή μάλιστα, από τις 10 έως τις 11 το πρωί, είχαν ακουστεί και γραφτεί πολλά, όπως το ότι ο Παπαδάκης σκόπευε την τελευταία αυτή ώρα να… ελαφρύνει τη θεματολογία της εκπομπής του, βάζοντας πιο life style θέματα. Ο ίδιος όμως, όπως σας είχαμε αναφέρει και σε παλαιότερα κείμενα του Newsit, είχε πει πως θα έκανε «ενημέρωση και μόνο ενημέρωση»!

Η αλήθεια πάντως είναι ότι ο Παπαδάκης κάνει… life style. Life style όμως, από την πλευρά της ενημέρωσης, δίνοντας το μικρόφωνο στους πολίτες που προσπαθούν να βγάλουν άκρη με το life style τους, ζητώντας απαντήσεις από αυτούς που καθορίζουν το life style μας. Κοινώς, την ώρα αυτή στο «Πρωινό ΑΝΤ1» γίνεται του… life style!

Όπως θα έχετε δει, την τελευταία ώρα του «Πρωινού ΑΝΤ1» ο Γιώργος Παπαδάκης… στριμώχνει τους καλεσμένους του πολιτικούς, αφήνοντάς τους όμως, τις περισσότερες μέρες στη διάθεση των ίδιων των πολιτών. Έτσι οι τηλεθεατές έχουν τη δυνατότητα την τελευταία ώρα της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής να γίνονται «συμπαρουσιαστές» του και να ρωτούν τους καλεσμένους πολιτικούς της εκπομπής θέματα της καθημερινότητας που τους ενδιαφέρουν. Θα μου πείτε ότι αυτή τη γραμμή την ακολουθεί χρόνια τώρα ο Παπαδάκης, αφού καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπομπής, τα μηνύματα των τηλεθεατών βγαίνουν στον αέρα και ζητούνται λύσεις και απαντήσεις από τους πολιτικούς. Πράγματι έτσι είναι, μόνο που με την καινούργια αυτή τακτική που γίνεται για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, ο δημοσιογράφος φέρνει τους πολιτικούς κατευθείαν απέναντι στους πολίτες που βλέπουν καθημερινά το life style τους, να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο!

Να σημειώσουμε δε, ότι αυτή την ώρα, η… ιδιαίτερη life style θεματολογία του Γιώργου Παπαδάκη δίνει σκληρή μάχη με το κλασσικό life style που παρουσιάζουν στην απέναντι πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του MEGA. στο «Πρωινό mou», ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά. Κι όπως φαίνεται, η μάχη αυτή θα παραμείνει έντονη, καθώς όλοι τους είναι καλοί, στο είδος τους!

Γρηγόρης Μελάς

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε