Παρασκευή, 29 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ο Πέτρος Φιλιππίδης “παίζει” σε τρία ταμπλό!

Ο γνωστός κωμικός ηθοποιός μιλάει για τα τρία νέα του ξεκινήματα…

Το παιχνίδι του είναι η σκηνή γι’ αυτό και ο Πέτρος Φιλιππίδης μοιράζεται φέτος σε τρία διαφορετικά πράγματα. Στον ρόλο του καταστροφικού έφηβου στο “Χάρολντ και Μόντ” στο θέατρο Μουσούρη, στον ρόλο του Νικηφόρου του μαναχικού 50αρη στο “50-50” και στην σκηνοθεσία τριών παραστάσεων (“Μαύρη κωμωδία”, Ψέμα στο ψέμα”, Φωνάζει ο κλέφτης”).

Τι πιστεύει ότι περιμένει ο κόσμος από εκείνον, ως ηθοποιό; “Κάτι καλό. Ξέρει πια ότι εγώ δεν πρόειται να τον κοροιδέψω και περιμένει ότι περιμένω κι εγώ απ΄τον οποιονδήποτε καλιτέχνη: να τον κάνει να γελάσει και να κλάψει, να ψυχαγωγηθεί“, δηλώνει ο ίδιος σε συνέντευξή του στην RealNews.

Όσο για το αν τον ανησυχεί για τις περικοπές που γίνονται στα σήριαλ και τα μπάτζετ των ηθοποιών λόγω της οικονομικής κρίσης δηλώνει: “Δεν ανησυχώ για τις περικοπές στα μπάτζετ, αν υπάρχουν, όσο για το αν υπάρχει δουλειά για μένα και τους συναδέλφους μου.”

Είναι μεγάλο λάθος και κατάντια να μην απασχολούνται στην τηλεόραση οι μόνοι που έχουν λόγω ύπαρξης σε αυτήν.Γιατί ο κόσμος αυτό θέλει τελικά: ηθοποιούς και σήριαλ. Όχι ό,τι να’ναι , τη φθηνή διασκέδαση, που κάθεται και βλέπει σήμερα εξ ανάγκης“, συνεχίζει ο ίδιος.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε