Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ο Pierre Cardin και το AIDS!

ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT

Η φαντασμαγορική επίδειξη του Γάλλου σχεδιαστή στην Αθήνα για τα παιδιά με AIDS.Το Newsit ήταν εκεί! 

O κ. Pierre Cardin, διάσημος  μετρ της υψηλής ραπτικής και γνωστός για το φιλανθρωπικό του έργο, παρουσίασε χθες το βράδυ στη Γαλλική Πρεσβεία την τελευταία του κολεξιόν. Τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν στη φιλανθρωπική οργάνωση “Ελληνική Δράση Αφρικής”, με σκοπό την ενίσχυση των ορφανών παιδιών  που είναι φορείς του ιού AIDS/HIV στην Αφρική. Την εκδήλωση επιμελήθηκε η κα. Μέρω Κεσεσίογλου, Γενική Πρόξενος της Ακτής Ελεφαντοστού στην Ελλάδα, με την υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων και του Γάλλου Πρέσβη στην Αθήνα κ. Christophe Farnaud.

Ο κ. Pierre Cardin δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην εκδήλωση εξαιτίας μιας ξαφνικής αδιαθεσίας λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο. Ωστόσο, έστειλε τις ευχές του για την επιτυχία της βραδιάς και δήλωσε ότι του χρόνου θα έρθει στην Αθήνα για να παρουσιάσει τη νέα του κολεξιόν, με αφορμή τα εξηκοστά γενέθλια του οίκου Pierre Cardin.

Την παρουσίαση της βραδιάς ανέλαβε η κα. Ευγενία Μανωλίδου. Επίτιμος προσκεκλημένος ήταν ο κ. Μίμης Πλέσσας, ο οποίος συνόδευσε στο πιάνο τον ανερχόμενο τραγουδιστή κ. Γιώργο Περρή, ο οποίος τραγούδησε μεταξύ άλλων και τραγούδια της Νανάς Μούσχουρη. Ο κ. Μίμης Πλέσσας δήλωσε το θαυμασμό του για την προσφορά του κ. Cardin στο χώρο της μόδας, αλλά και για το σημαντικό φιλανθρωπικό του έργο.

Η βραδιά έκλεισε με δεξίωση το catering της οποίας επιμελήθηκε το ξενοδοχείο St. George Lycabettus, που ήταν και ένας από τους χορηγούς της εκδήλωσης. 

 

Η Γενική Πρόξενος της  Ακτής Ελεφαντοστού στην Ελλάδα, κ. Μέρω Κεσεσίογλου 


Η μούσσα του Pierre Cardin κα. Marilise Pascal με τον κo. Μίμη Πλέσσα

Η κα. Ευγενία Μανωλίδου 

 

Δημιουργία Pierre Cardin 

Δημιουργία Pierre Cardin

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε