Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο πιο διάσημος Ιησούς της μεγάλης οθόνης!

Πολλοί είναι οι ηθοποιοί που ενσάρκωσαν τον Ιησού στην μεγάλη οθόνη, λίγοι όμως κατάφεραν να καθιερωθούν στην συνείδηση του κοινού. Ένας από αυτούς είναι ο Robert Powell.

Ο 66χρονος ηθοποιός ενσάρκωσε τον Ιησού από την Ναζαρέτ, στην ομώνυμη ταινία του Franco Zeffirelli και δικαίως κατατάχθηκε ως ο καλύτερος Χριστός της τηλεοπτικής και κινηματογραφικής ιστορίας.

Σε αντίθεση με άλλους συναδέλφους του, ο Powell κατάφερε να δημιουργήσει μια ευτυχισμένη και όμορφη οικογένεια. Σύμφωνα με όσα διαβάζουμε στην Espresso, σήμερα ζει μαζί με την γυναίκα του και τα δύο του παιδιά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Βρετανός ηθοποιός  απέσπασε πολλά βραβεία “καλύτερου ηθοποιού” για τον ρόλο του Ιησού, αλλά η καριέρα του στιγματίστηκε από τον συγκεκριμένο ρόλο. Κατάφερε όμως, να στραφεί σε τηλεοπτικές σειρές του BBC κερδίζοντας βραβεία και να δανείσει την βαθιά φωνή του σε πολλά ντοκιμαντέρ.

Η “κατάρα” που πλήττει τους ηθοποιούς που υποδύονται τον Χριστό φαίνεται να μην τον άγγιξε. Ίσως γιατί ο Powell είχε φροντίσει από το 1975, που γυρίστηκε η γνωστή ταινία, να δημιουργήσει τις βάσεις για την προσωπική του ζωή. Λίγο πριν ταξιδέψει στο Μαρόκο για την ταινία, ο 31χρονος τότε ηθοποιός, παντρεύτηκε την αγαπημένη του Barbara Lord.

Ο διάσημος ηθοποιός είναι σήμερα 66 χρονών

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε