Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Ο πιο πλούσιος νέος Βρετανός ηθοποιός είναι ο… Χάρι Πότερ!

Ο πιο πλούσιος νέος Βρετανός ηθοποιός είναι ο… Χάρι Πότερ!

Πόσα νομίζεις ότι βγάζει ο μόλις 21 ετών ηθοποιός;

Είναι μόλις 21 χρόνων και η περιουσία του αγγίζει τα 45,6 εκατομμύρια δολάρια. Ο λόγος για τον μικρό μάγο από το Χόγκουαρτς που έχει καθηλώσει το κοινό.

 
Η ταινία του Χάρι Πότερ έγινε από την αρχή μεγάλη επιτυχία και ο Daniel Radcliffe είδε από νωρίς τις μετοχές του να ανεβαίνουν. Πριν από λίγες μέρες, κυκλοφόρησε και στη χώρα μας το πρώτο μέρος από το επικό φινάλε των περιπετειών του γοητευτικού μάγου, ο οποίος μαζί με τις προηγούμενες έξι ταινίες φαίνεται πως έχει βγάλει 45.6 εκατομμύρια λίρες. Χρηματικό ποσό που ασφαλώς τον κατατάσσει πρώτο στη λίστα με τους πιο πλούσιους νέους ηθοποιούς της Βρετανίας.

Δεύτερη στη λίστα είναι η 24χρονη Keira Knightly με κέρδη 30 εκατ. λίρες τα οποία προέρχονται από τις ταινίες που πρωταγωνιστεί και κυρίως από τους πειρατές της Καραϊβικής και το συμβόλαιό της με τη Chanel. 
 

Στην τρίτη θέση της λίστας, όμως, βρίσκουμε και την φίλη του Χάρι Πότερ, Ερμιόνη. Η Emma Watson που βρίσκεται στο πλευρό το Χάρι Πότερ έχει κάνει περιουσία που αγγίζει τα 20 εκατομμύρια λίρες, ποσό που έχει συγκεντρώσει μέσα από τις 7 ταινίες και τη συμμετοχή της στις collection της Burberry και του οίκου Chanel.

Δες τη λίστα με τους 30 πιο πλούσιους νέους Βρετανούς:

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε