Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Ο Ψωμόπουλος για το DVD: “Δεν θα ήθελα να το ζήσει αυτό ούτε ο χειρότερος εχθρός μου”

Ο Ψωμόπουλος για το DVD: “Δεν θα ήθελα να το ζήσει αυτό ούτε ο χειρότερος εχθρός μου”

O πρώην σύντροφος της Τζούλιας μιλάει τις σχέσεις του και την ζωή του…

… σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Down Town. Μετά την περιπέτεια που απασχόλησε τα μέσα με το δάγωμα στο αυτί του δημοσιογράφου, Στέφανου Κωνσταντινίδη, δίνει μια άλλη εικόνα μέσα από τα λεγόμενά του.

“Δεν έχω μετανιώσει για καμία σχέση που έχω κάνει στη ζωή μου. Όλες οι γυναί­κες που πέρασαν από τη ζωή μου ήταν επιλογές μου, περάσαμε και όμορφα, πε­ράσαμε και άσχημα. Σημασία όμως στη ζωή μου δεν έχουν μόνο οι σχέσεις μου, έχουν και οι φίλοι μου. Τότε που πάθαμε, για παράδειγμα, την οικονομική ζημιά με την οικογένειά μου κατάλαβα πόσο πρέ­πει να υπολογίζω στη φιλία και ποιοι εί­ναι πραγματικά οι φίλοι μου. Τους έχω μετρήσει. Και θα ήθελα να πω ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στο φίλο και δικηγόρο μου Νίκο Μπούρα, ο οποίος με έχει κρατήσει σε επίπεδα αξιοπρεπή, με όλα όσα έχω ζήσει τελευταία.”

Σε ερώτηση σχετική με το υλικό που υπάρχει, προσωπικών του στιγμών με τη Τζούλια: “Έχω προσωπικές μου στιγμές από τη βά­φτισή μου μέχρι και τα περισσότερα ση­μαντικά γεγονότα της ζωής μου, αλλά ου­δέποτε τα έδωσα στη δημοσιότητα. Και ούτε πρόκειται να το κάνω.”

Στην ιδέα ότι μπορεί να έβγαινε στη δημοσιότητα η δική του προσωπική ζωή: “Δεν θα ήθελα ούτε καν να το σκέφτομαι αυτό! Το πρώτο σοκ που έπαθα ήταν όταν με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν «σε έχουν κρεμασμένο στα περίπτερα», ενώ ήμουν στην Ευελπίδων και εκδικάζονταν τα ασφαλιστικά μέτρα της Τζούλιας. Μέ­χρι να καταλάβω και να συνειδητοποιήσω ότι δεν μιλούσαν για μένα, μου κόπηκαν τα πόδια. Δεν θα ήθελα να το ζήσει αυτό ούτε ο χειρότερος εχθρός μου.”

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε