Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Ο ροκ τραγουδιστής ετοιμάζεται για γάμο!

Ο Γιάννης Γιοκαρίνης ετοιμάζεται να ντυθεί γαμπρός μετά από έξι χρόνια σχέση.

Ο “Νοσταλγός του ροκ εντ ρολ”, ο τραγουδιστής με το μακρύ σγουρό μαλλί, μετά από έξι χρόνια σχέσης θα ανέβει τα σκαλιά του δημαρχείου του Πειραιά με την εκλεκτή της καρδιάς του και πολλά χρόνια νεότερη Σοφία Μιχαλοπούλου. 

Το ζευγάρι ήδη δημοσίευσε  την αναγγελία του γάμου τους και αναμένεται να παντρευτεί στις αρχές Ιουλίου. Η οριστικοποίηση ημερομηνίας του γάμου όμως θα εξαρτηθεί, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του γαμπρού.

“Ο Γιάννης είναι ο άνδρας της ζωής μου. Ο έρωτας δεν έχει ηλικία, γι’ αυτό και δεν με απασχόλησε ποτέ η διαφορά των χρόνων μας. Εμένα με ενδιαφέρει ο άνθρωπος. Ο Γιάννης έχει τεράστια ψυχή, είναι αυτό που λέμε “ψυχάρα”. Είμαστε σαν παντρεμένοι από την πρώτη μέρα που γνωριστήκαμε”, δήλωσε η σύντροφός του.

Η Σοφία Μιχαλοπούλου είναι 22 χρόνων και γνωρίστηκε με τον αγαπημένο της το 2003 στην Κρήτη, όπου η Σοφία είχε πάει για διακοπές σε συγγενείς. Συναντήθηκαν σε μια συναυλία του Στέλιου Μπικάκη, ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά και έκτοτε είναι αχώριστοι.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε