Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

O Σ. Κακέτσης στο ”Μίλα” για τις γυναίκες της ζωής του!

Δες το βίντεο…

Ο Στηβ Κακέτσης φιλοξενήθηκε σήμερα στην εκπομπή ”Μίλα” και μίλησε στην Τατιάνα, την Μαρία και την Σοφία για το παλιό του πάθος, τον τζόγο, τη σύντροφό του και σχετικά με το παιχνίδι που έπαιζε νωρίτερα η γυναικοπαρέα με τις φοβίες της, ο Στηβ τόνισε ότι υπάρχουν πολλές κατσαρίδες γύρω μας τον τελευταίο καιρό κι έχει εξοικειωθεί μαζί τους πια…

Αποκάλυψε ότι πάντα έλεγε στην Άντζελα Δημητρίου ”τα εν οίκω μη εν δήμω” καθώς κι ότι του έκανε εντύπωση η δήλωσή της για το ριάλιτι της Άννας Βίσση, ανέφερε ότι η τελευταία είναι πιστή στις σχέσεις της και ένα πάρα πολύ καλό κορίτσι -ίσως όμως η Ελλάδα δεν είναι έτοιμη να δεχτεί ένα ριάλιτι όπως το δικό της- και παραδέχτηκε ότι θα ήθελε να ζητήσει συγγνώμη στην Κατιάνα Μπαλανίκα, ενώ μεταξύ σοβαρού και στείου δήλωσε για εκείνη: ”έπρεπε να κάνει ότι δεν βλέπει κάποια πράγματα…”

Η σύντροφός του, Αννίτα ήταν εκείνη που τον βοήθησε να σταματήσει τον τζόγο

”Δεν μου έκοψε τον τζόγο η ίδια αλλά ο τρόπος της. Δεν μου γκρίνιαζε κι εγώ δεν θέλω ανθρώπους να με γκρινιάζουν. Μπορεί να γυρνούσα σπίτι χαμένος και να μην έλεγε κουβέντα. όποια άλλη γυναίκα είχα στη ζωή μου γκρίνιαζε κι αυτό με ενοχλούσε. Είχα χάσει που είχα χάσει τα λεφτά μου και είχα την ταλαιπωρία μου πώς θα πληρώσω, είχα και την γκρίνια. Η Αννίτα όμως δεν γκρίνιαζε! Δεν μου έλεγε κουβέντα κι αυτό με έκανε σταδιακά να εγκαταλείψω το άθλημα. Είμαι της παρανομίας (γέλια) έπαιζε ζάρια. Το πιο ευγενές και πιο μάγκικο άθλημα. Όταν έπαιζα εγώ, ζάρια παίζαμε σε διάφορους παράνομους χώρους… Με έχουν πιάσει κατά δυο φορές…”

Διάβασε περισσότερα και δες βίντεο στο TLIFE!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε