Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

O Σ. Ρουβάς στα βραβεία Public Digital Festival! Το TLIFE ήταν εκεί!

Ο τραγουδιστής βρέθηκε χθες στην απονομή βραβείων του Public Digital Festival. Σε ποιο σήριαλ δήλωσε ότι θα ήθελε να παίξει;

Το Public Digital Festival διοργανώθηκε για δεύτερη φορά από τα καταστήματα Public υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου και χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε η απονομή των βραβείων στους νικητές.

Η βράβευση έγινε στον κινηματογράφο Odeon OΠΕΡΑ στις 21:00 και φυσικά το παρόν έδωσε και ο πρόεδρος της  κριτικής επιτροπής Σάκης Ρουβάς.

Εκεί ήταν επίσης ο καλλιτεχνικός Διευθυντής Δημήτρης Δανίκας, αλλά και τα Μέλη της Κριτικής Επιτροπής την οποία απαρτίζουν η Μαρία Ναυπλιώτου, η Ζέτα Μακρυπούλια, ο Αντίνοος Αλμπάνης, η Ελεονόρα Ζουγανέλη, ο Πάνος Μουζουράκης, ο Φάνης  Μουρατίδης, η Άγγελη  Ανδρικοπούλου, ο Κώστας Ζήκος, η Μυρτώ Κοντοβά, ο Έκτορας Λυγίζος, η Μαργαρίτα Μυτιληναίου, η Χρυσούλα Παπαϊωάννου, ο Γεράσιμος Ρήγας, ο Spyros, και το μουσικό συγκρότημα 48 ώρες.

Παρόντες θα είναι ακόμη οι συμμετέχοντες στο φεστιβάλ, ενώ οι νικητές θα έχουν τη χαρά να δουν τα video που δημιούργησαν, να προβάλλονται στην αίθουσα του Odeon ΟΠΕΡΑ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε