Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Σάκης Μπουλάς μιλά για το πως ξεπέρασε τον αλκοολισμό!

Ο γνωστός ηθοποιός μιλάει για πρώτη φορά για τα προβλήματα με τον αλκοολισμό που αντιμετώπισε.

Ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί αυτή την περίοδο στο σήριαλ “Η οικογένεια βλάπτει”. Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή “Κορίτσια για σπίτι” κάνει έναν απολογισμό ζωής.

Ζηλεύει τον φίλο του Γιάννη Ζουγανέλη για την κόρη του και θα ήθελε να αποκτήσει δικό του παιδί αλλά όπως υποστηρίζει είναι μεγάλο ρίσκο. “Εγώ είμαι ακόμα παιδί ο ίδιος, ποιος θα μεγαλώνει ποιον”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Σάκης Μπουλάς μίλησε για πρώτη φορά και για την περεπέτεια που είχε με τον αλκοολισμό. “Ήταν ένα πάθος που μου έκανε κακό, με κατέστρεφε”, υπογράμμισε ο κωμικός ηθοποιός. “Έπινα για να πιω κι ήταν λάθος”, εξήγησε ο ίδιος.

Τα κατάφερε όμως και ξεπέρασε το πρόβλημα αυτό: “Είπα δεν θα πίνω και σταμάτησα”. Αντιμετώπισε μέγαλο ζόρι για να το ξεπεράσει αλλά τίποτα στη ζωή δεν είναι εύκολο.Την περίοδο που αντιμετώπιζε το πρόβλημα δούλευε αλλά ήταν στα σύννεφα, όπως υποστηρίζει ο ίδιος. 

Σε αυτή την περίοδο της ζωής του είναι πολύ καλά κι τόσο πολύ ερωτευμένος που δεν σκέφτεται τον γάμο. Δεν πιστεύει πια στο γάμο γιατί όπως λέει ένας γάμος σκοτώνεται από τους ξένους ανθρώπους που συμμετέχουν σ’ αυτόν ενώ θα έπρεπε κανονικά να αφορά το ζευγάρι.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε