Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ο Simon Le Bon των Duran Duran στο TLIFE: Για τις Ελληνίδες, την κρίση και την συναυλία της Παρασκευής!

Ο Simon Le Bon των Duran Duran  στο TLIFE: Για τις Ελληνίδες, την κρίση και την συναυλία της Παρασκευής!

Τι μας αποκάλυψε για το πρόβλημα που είχε πέρυσι με τις φωνητικές του χορδές

Θα πω την αλήθεια… Η καρδιά μου χτύπαγε δυνατά. Ο αρχηγός των Duran Duran που μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος κοσμούσαν τους τοίχους του εφηβικού δωματίου μου, ήταν τώρα στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής, γλυκός, ευγενικός, υπέροχος αλλά πάντα ..Wild Boy!

O Simon le Bon, των Duran Duran με αφορμή την συναυλία του συγκροτήματος την Παρασκευή στο θέατρο Γης της Θεσσαλονίκης, μίλησε στο TLIFE για όλα. Για τις μαγικές διακοπές του στη Μύκονο, για τη ρετσίνα και τις όμορφες Ελληνίδες. Μας αποκάλυψε τι θα γίνει την Παρασκευή στο πάρτυ στη Θεσσαλονίκη όπως χαρακτηριστικά είπε! Μας άνοιξε την καρδιά του και μας μίλησε για το πόσο πιο σοφό τον έκανε η περιπέτεια της υγείας του, όταν πέρσι λίγο έλειψε να χάσει τη φωνή του, από κάποιο τραυματισμό στις φωνητικές του χορδές.

Αισιόδοξο  και συγκινητικό το μήνυμά του προς όλους  Έλληνες για τις δύσκολες στιγμές που περνάμε λόγω της άσχημης οικονομικής κατάστασης που επικρατεί στη χώρα. “Μην εγκαταλείπετε την ελπίδα. Συνεχίστε να προσπαθείτε και θα τα καταφέρετε”!



Διάβασε όλη τη συνέντευξη και όσα αποκάλυψαν οι Duran Duran στο TLIFE

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε