Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

O σύντροφος της Οικονομάκου είναι ακόμη παντρεμένος! Τι λέει η σύζυγός του;

Η δημοσιογράφος Ειρήνη Χειρδάρη μιλάει για τον πρώην σύντροφό της αλλά νυν στα χαρτιά σύζυγό της Ροντρίγκο Κρουζ Σάντος.

Η δημοσιογράφος Ειρήνη Χειρδάρη μιλάει στο περιοδικό Ciao και στο Super Star για τον πρώην σύντροφό της αλλά νυν στα χαρτιά σύζυγό της Ροντρίγκο Κρουζ Σάντος.

O Ροντρίγκο είναι ο σύντροφος της ηθοποιού Αθηνάς Οικονομάκου. Σε αντίθεση με το πώς φερόταν όταν είχε σχέση με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη, με τον Ροντρίγκεζ κυκλοφορεί συχνά πυκνά και τους βλέπουμε σε βραδινές εξόδους.

Ποιο είναι όμως το μεγάλο μυστικό του Ροντρίγκεζ ή αλλιώς Ραούλ; Ο 26χρονος είναι ακόμη παντρεμένος με την sex editor Ειρήνη Χειρδάρη και η ίδια αποκαλύπτει στο περιοδικό Ciao: “Γνωριστήκαμε στη Βραζιλία. Εγώ ταξίδευα εκείνη την περίοδο και εκείνος είχε επιστρέψει για λίγο στην πατρίδα του, διότι έκανε καριέρα ως μοντέλο στην Ιταλία. Ο ερωτάς μας ήταν κεραυνοβόλος. Μέσα σε ένα μήνα μού έκανε πρόταση γάμου, παντρευτήκαμε και ήρθαμε στην Ελλάδα, όπου ξεκίνησε να δουλεύει ως μπαρμαν και μοντέλο” εξομολογείται η Ειρήνη, ξετυλίγοντας τις αναμνήσεις από τους δυο γάμους τους, τον πνευματικό στη Βραζιλία και τον πολιτικό στην Ελλάδα.

Στο Super Star η δημοσιογράφος είπε πως έχει χωρίσει εδώ και δύο χρόνια με τον Ροντρίγκεζ αλλά στα χαρτιά είναι ακόμη παντρεμένοι. Ο Ραούλ μάλιστα την έχει ενημερώσει για τον νέο του έρωτα και αυτό σύμφωνα με τα λεγόμενά της σημαίνει ότι η Αθηνά είναι κάποια σημαντική στη ζωή του. Από την πρώτη στιγμή που χώρισαν είναι φίλοι κι ο ένας γνωρίζει για τη σχέση του άλλου. Μάλιστα ο Ροντρίγκεζ ζήτησε από την Ειρήνη να της γνωρίσει την Αθηνά αλλά δεν έχει γίνει λόγω έλλειψης χρόνου. Και συμπληρώνει στο περιοδικό Ciao πως όταν “δέσει” η σχέση τους θα το σκεφτεί πιο σοβαρά να τη γνωρίσει. Τώρα έχει αποφασίσει να αποτραβηχτεί από τη ζωή τους.

Ο Ροντρίγκεζ και η Αθηνά σε τρυφερή στιγμή

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε