Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Ο Τ. Σαμαράς φωτογραφίζεται ως μαύρος κύκνος και δηλώνει: Δεν περίμενα ότι είμαι τόσο αγαπητός!

Ο Τρύφωνας μίλησε για την πορεία του, το Dancing και τον Γιάννη Λάτσιο.

Ο αγαπητός στο  κοινό, Τρύφωνας Σαμαράς, που απόψε θα χορέψει Quick step, σε συνέντευξη που έδωσε στην ”Real life”, μίλησε για την συμμετοχή του στο Dancing, τους κριτές και την μέχρι τώρα πορεία του. Φωτογραφήθηκε όμως και σαν μαύρος κύκνος, εμπνευσμένος από την ταινία… Συνέντευξη και φωτογραφίες,… απλά απολαυστικά!

Περίμενε αυτή την ανταπόκριση από το κοινό; ”Όχι, σ’ αυτό το σημείο. Αυτό που με εξέπληξε πιο πολύ δεν είναι το ”μπαμ” των media, αλλά η αγάπη του κόσμου. Δεν περίμενα ότι είμαι τόσο αγαπητός.”

Το απολαμβάνει, όμως… ”Σίγουρα με τρέφει κι έχω κι αυτό το τσαλάκωμα που κάνει τον άλλον να σε αγαπήσει. Έχω το ”θεατράλε”, μου βγαίνει όταν το θέλω, γιατί δεν είμαι πάντα έτσι.”

Πώς πήρε την απόφαση να συμμετάσχει;
”Όλα αυτά τα χρόνια, με την τηλεόραση και τα media, δεν ήμουν ένας απλός κομμωτής. Με το Wipe out, άρχισα να τσαλακώνομαι, να μην παίρνω τον εαυτό μου τόσο σοβαρά. Δεν είμαι χορευτής, ούτε θέλω να γίνω, αλλά είπα ”εδώ πήγα στο wipe out, δεν θα τα καταφέρω στο χορόπου είναι και λίγο πιο λεπτεπίλεπτος;” Έτσι σκεφτόμουνα, γιατί μόλις άρχισα, είδα τα σκούρα.”

Ποιον φοβάται από την κριτική επιτροπή; ”Τον κύριο Λάτσιο με τις μαχαιριές του… Γενικά είναι λίγο σκληρός απέναντί μου, αν και με συμπαθεί κατά βάθος, αλλά το κάνει για να προσπαθήσω περισσότερο, γιατί πιστεύει ότι μπορώ να χορέψω. Θέλω να καταλάβουν ότι κάνω και προσπάθεια, γιατί δεν είμαι ούτε ηθοποιός ούτε χορευτής. Πριν το live έκανα φυσικοθεραπεία, έβαλα έμπλαστρο και πηγαίνω και σε γυμναστήριο εδώ κι έναν χρόνο.”

Απογοητεύτηκε από κάτι ή κάποιον στο σόου; ”Φάνηκε ότι δεν είμαι επιμελής και ότι κάνω την πλάκα μου. Και άκουσα και την κυρία Μενεγάκη που το σχολίασε στην εκπομπή της. Δεν κάνω την πλάκα μου. Από τότε που άρχισε το σόου έχω να βγω από το σπίτι μου. Τρεις εβδομάδες γυρνάω εξουθενωμένος και δεν βγαίνω καθόλου”.

Ποιον χορό δεν θα ήθελε να χορέψει ποτέ; ”Του Ζαλόγγου και του Ησαΐα! (γέλια) Του Ησαΐα σίγουρα όχι, δεν είμαι ακόμη έτοιμος για γάμο. Ο γάμος είναι έξω από την φαντασία μου, εδώ είναι δύσκολες οι σχέσεις, να μπορείς να είσαι με έναν άνθρωπο…”

Τέλος, σχετικά με την μέχρι σήμερα πορεία του, ο Τρύφωνας δήλωσε: ”Μπορεί μετά το Dancing όλα να επιστρέψουν στην αρχική τους ροή. Εγώ δεν είμαι η Μπεκατώρου, δεν ξεκίνησα την καριέρα μου από το Dancing, έχω μια πορεία. Και πριν το Dancing ήμουν ο Τρύφωνας Σαμαράς, έχω μια καριέρα και μια πορεία που δεν μου την αλλάζει κανείς. Έχω χτενίσει την Λίντα, την Ναόμι, την Κλόντια, την Ελ Μακφέρσον.”

Διάβασε περισσότερα στην ”Real Life” που κυκλοφορεί!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε