Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο Θ. Μαραντίνης στο TLIFE, για τη Σίσσυ, τη ζήλια, τους Onirama και τη σοκολάτα!

Μάθε όλα τα μυστικά του Θοδωρή Μαραντίνη για την Σίσσυ Χρηστίδου, το παιδί του, τα όνειρά του…

Το Tlife συνάντησε τον τραγουδιστή των Onirama στο καμαρίνι του στο Gazoo και κατάφερε να του ξεκλέψει λίγο χρόνο πριν βγει στη σκηνή… Ο Θοδωρής Μαραντίνης εμφανίζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο με το συγκρότημά του, τον Μύρωνα Στρατή, την Shaya και τον Mark Angelo.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε για όλα! Τη γυναίκα της ζωής του, το παιδάκι τους, τα όνειρά του και βέβαια  για τους Onirama. Τον ζηλεύει η γυναίκα του Σίσσυ Χρηστίδου; Πως γνωρίστηκαν; Θα κάνουν άλλο μωράκι; Ποια είναι η …γλυκειά του αμαρτία;

 

Πως ξεκίνησαν οι ONIRAMA;

 

Οι ONIRAMA ξεκίνησαν μετά από μια γνωριμία δική μου και του Διονύση στο στρατό. Ο σκοπός ήταν να ξεδίνουμε λίγο και να παίζουμε αγαπημένα μας τραγούδια. 

 

Από που βγήκε το όνομα ONIRAMA ;

 

Το όνομα βγήκε από τα όνειρά μας ουσιαστικά. Μας άρεσε τόσο πολύ, γιατί συνδέει το όνειρο με το όραμα.

 

Περίμενες αυτή την επιτυχία που έχετε;

 

Ξεκινώντας ποτέ δεν ξέρεις τι επιτυχία μπορεί να σου έρθει. Ελπίζεις πάντα για το καλύτερο, δεν ξέρεις ποιο είναι αυτό και προσπαθείς για το καλύτερο. Από κει και πέρα ότι και αν έρθει απ’ τη στιγμή που προσπαθείς και αισθάνεσαι ωραία με αυτό, είναι ευπρόσδεκτο και καλοδεχούμενο. Η αλήθεια είναι ότι για εμάς αυτό που τελικά έχει γίνει είναι πέρα απ΄ αυτό που είχαμε φανταστεί, αλλά μας αρέσει πάρα πολύ και ευχαριστούμε τον κόσμο που μας έχει στηρίξει τόσο καιρό και έχουμε φτάσει εδώ.

 

Τι είναι αυτό που έχει κάνει ξεχωριστούς στην διασκέδαση τους ONIRAMA; Εννοώ που έρχεται κόσμος διασκεδάζει, χορεύει, γλεντάει…

 

Είναι λίγο δύσκολο να το κρίνουμε εμείς αυτό, γιατί δεν μπορούμε να είμαστε αντικειμενικοί. Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε εμείς είναι, ακομπλεξάριστα να παίξουμε κάποια τραγούδια τα οποία θεωρούμε καλά με μια καλή ροή όπως έγραφες παλιά κασέτες για ένα πάρτι. Κάπως έτσι προσπαθούμε να κάνουμε το πρόγραμμα που θα έκανε ένας καλό DJ ίσως σε ένα πάρτι που θα κάναμε σπίτι με τους φίλους μας.

 

Πως γνωρίστηκες με την Σίσσυ;

 

Με την Σίσσυ ήμασταν φίλοι. Κάποια στιγμή όλο αυτό, η φιλική σχέση μέσα από κάποιες καταστάσεις φάνηκε ότι μπορεί να προχωρήσει και λίγο παραπέρα και αυτό έγινε.

Δες εδώ όλη τη συνέντευξη

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε