Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο τραγουδιστής που θα κάνει ποδαρικό στην Ρούλα Κορομηλά!

Το “καλύτερο παιδί” της showbiz θα είναι ο πρώτος καλεσμένος στην πολυαναμενόμενη τηλεοπτική επιστροφή της επιτυχημένης παρουσιάστριας.

Η περεμιέρα του ”Greek Idol” την Δευτέρα 26 Απριλίου θα γίνει με καλεσμένο, τον τραγουδιστή Γιάννη Πλούταρχο. Όλα σχεδόν έχουν ετοιμαστεί καθώς η Ρούλα Κορομηλά ήταν ήδη παρασκηνιακά στο στήσιμο της εκπομπής.

Παρόλο που δέχτηκε με μεγάλη χαρά να αναλάβει τα ηνία του show δεν κρύβει από τους συνεργάτες της, ότι είναι πάρα πολύ αγχωμένη. Η πολυετής εμπειρία και τα απαραίτητα αντανακλαστικά που διαθέτει όμως είναι αυτά που κάνουν την παραγωγή του τηλεοπτικού προγράμματος να επενδύσουν σε εκείνη.

Ο Γιάννης Πλούταρχος επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά τον τίτλο του ”καλού παιδιού”, αφού είναι από τους ανθρώπους που εκτιμούν τα πάντα, πόσο μάλλον ανθρώπους που τον πίστεψαν από την πρώτη στιγμή και τον ανέδειξαν. Εκτός από τις επιτυχίες του που θα ερμηνεύσει θα τον δούμε και σε ρόλο κριτή. Σύμφωνα με τα όσα έχουν συζητηθεί για το show, κάθε καλεσμένος τραγουδιστής θα έχει και τον ρόλο του guest κριτή.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε